Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik nő azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő azt mondja hogy nincs ideálom külsőleg, az azt jelenti hogy nagyon sovány illetve nagyon kövér férfival is összejönne?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 22:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%

10: Pontosan tisztában vagyok vele, hogy volt már egy 45 kilós 160 centis fekete rövid hajú 18 éves cigány szerelmem és volt egy 100 kiló feletti kék szemű, fehér bőrű 50 éves 188 centi magas hosszú göndör szőke hajú szerelmem.

Szerinted akkor?:)

Mivel nem vagyok tisztában?:)

2017. febr. 9. 23:15
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
#11: Úgy tűnik, hogy az ideál szó jelentésével. :)
2017. febr. 9. 23:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

11: ?

Arról beszélgetünk, milyen az, ha valakinek NINCS ideálja.

Ilyen.

2017. febr. 9. 23:21
 14/30 A legrosszabb ***** válasza:
7%
Egyszerűen csak simán hazudnak.
2017. febr. 9. 23:24
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
#13: Igen, arról. Te az az eset vagy, aki nem tudja, hogy mi az ideálja.
2017. febr. 9. 23:29
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

15: Az az eset vagyok, akinek nincs ideálja.:)

Sose vágytam semmilyen elképzelt férfira, megyek az életben, és figyelem, ki fog meg. Eddig párszor már beleszerettem valakibe, és akkor ŐK VOLTAK, akikkel össze akartam jönni. Csak konkrét, már megszeretett férfiakkal. Akik külsőre nem nagyon hasonlítanak egymásra.

2017. febr. 9. 23:33
 17/30 anonim ***** válasza:
9%
#16: Ez szép és jó, de ha eléd rakok 2 férfit, akikből csak a külsejüket látod, akkor eltudod dönteni, hogy melyikük tetszik jobban. Ha így végigmennénk egy hosszú soron, kijönne az ideálod. Nem ördögtől való dolog ez. Biológiailag rengeteg apró dolog van ilyen téren belénk kódolva, amikhez jönnek a tanult dolgok.
2017. febr. 9. 23:36
 18/30 anonim ***** válasza:

"Ez szép és jó, de ha eléd rakok 2 férfit, akikből csak a külsejüket látod, akkor eltudod dönteni, hogy melyikük tetszik jobban."

Dehogyis tudom!

Sőt, továbbmegyek: egyedül filmet (főleg krimit, amiben nincs beszéd csak képi történés) nézni sem tudok, mert nem nagyon tudom megkülönböztetni az embereket külsejük alapján. Kell valaki, aki mondja, hogy ki kicsoda, mert nem ismerem fel, hogy új figura, vagy már volt.

A Gyilkos elméket tudom nézni, mert ott nagyon különbözőek a karakterek.

Az élet más területein is kicsit agnóziás vagyok, pl. nem vasalok, mert nem látom a különbséget a vasalt és vasalatlan ruha között.

2017. febr. 9. 23:42
 19/30 anonim ***** válasza:
Szóval ha elém raksz egy 5-ös fiúzenekart, meg se tudom különböztetni a tagokat.
2017. febr. 9. 23:43
 20/30 anonim ***** válasza:
Oké, így már elhiszem! :D Minek köszönhető, hogy ilyen nehezen különböztetsz meg embereket?
2017. febr. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!