Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány visszautasítást kaptatok eddig?
0 - mert nem szoktam próbálkozni se
22L
Eddig hármat, de összesen is háromszor próbálkoztam, az utolsó 16 évvel ezelőtt volt, 25 éves koromban.
41/F
Egyszer próbálkoztam, kb 12 évesen, egy barátnőmet küldtem a kiszemelt fiúhoz. Kedvesen visszautasított (elmondás alapján).
Nem nagyon kezdeményeztem többet, így nem volt elutasítás, később már én voltam, aki visszautasított másokat.
26L
Utolsó, én sosem jutottam el idáig.
#22 voltam.
Hogy 1 Stallone klasszikust idézzek :"Nem az számít mekkorát ütsz,hanem az hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni, tűrni kell pofonokat és muszály menni tovább..csak így lehet győzni!"
És ez az élet minden területére igaz..Én is kaptam párat ..de nem igazán érdekel .. sokat tanultam belőle és a csajozásban is jobb lettem. Valószínüleg még jönni fog egypár ..de nem bánom,mert már most látom kemény munka eredményét amit beleöltem. És azt mondhatom megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!