Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány visszautasítást kaptatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítást kaptatok eddig?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!

2017. febr. 7. 21:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

0 - mert nem szoktam próbálkozni se

22L

2017. febr. 8. 07:48
 22/31 anonim ***** válasza:

Eddig hármat, de összesen is háromszor próbálkoztam, az utolsó 16 évvel ezelőtt volt, 25 éves koromban.

41/F

2017. febr. 8. 10:10
 23/31 anonim ***** válasza:
Rengeteget. Már nem is számolom. 24F
2017. febr. 8. 14:13
 24/31 anonim ***** válasza:

5 db

24/N

2017. febr. 8. 14:56
 25/31 anonim ***** válasza:
Akik lepontozzák mások válaszát, azok itt mégis mit gondolnak? Nem hasznos?
2017. febr. 8. 14:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, utolsó. Azt eddig is tudtam, hogy itt akkor is szokás lepontozni a választ, ha valakinek nem esik jól, függetlenül attól, hogy egyébként hasznos. De ez előtt én is értetlenül állok.
2017. febr. 8. 15:22
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyszer próbálkoztam, kb 12 évesen, egy barátnőmet küldtem a kiszemelt fiúhoz. Kedvesen visszautasított (elmondás alapján).

Nem nagyon kezdeményeztem többet, így nem volt elutasítás, később már én voltam, aki visszautasított másokat.

26L

2017. febr. 8. 16:07
 28/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, én sosem jutottam el idáig.

#22 voltam.

2017. febr. 8. 17:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Hogy 1 Stallone klasszikust idézzek :"Nem az számít mekkorát ütsz,hanem az hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni, tűrni kell pofonokat és muszály menni tovább..csak így lehet győzni!"

És ez az élet minden területére igaz..Én is kaptam párat ..de nem igazán érdekel .. sokat tanultam belőle és a csajozásban is jobb lettem. Valószínüleg még jönni fog egypár ..de nem bánom,mert már most látom kemény munka eredményét amit beleöltem. És azt mondhatom megérte:)

2017. febr. 8. 19:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Hasonlóan látom, a lepontozgatókat meg szerintem csak frusztrálja, hogy velük ellentétben mások mernek cselekedni, mert nem gyávák.
2017. febr. 8. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!