Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány visszautasítást kaptatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítást kaptatok eddig?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!

2017. febr. 7. 21:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Egyet se, sosem futottam senki után. 24N
2017. febr. 7. 21:55
 12/31 anonim ***** válasza:

30-40, de lehet, hogy kicsivel több...:')

24/F

2017. febr. 7. 22:03
 13/31 anonim ***** válasza:
Kétszer próbálkoztam eddig életemben valakinél, abból az egyik visszautasított. 19l
2017. febr. 7. 22:08
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít próbálkozásnak és mi számít visszautasításnak?

Igazából ha a saját definícióim szerint veszem ezeket, akkor még nem utasítottak vissza. Na persze ennek nem az az oka, hogy olyan hihetetlenül ellenállhatatlan és tökéletes nő lennék, hanem alapvetően olyan emberekbe szeretek bele igazán és "próbálkozom be", akiken érzem, hogy van esélyem. És persze nem kell nagy számokra gondolni, 2 férfivel akartam eddig igazán összejönni, velük össze is jöttem. Plusz volt egy barátom még, akivel épp fordítva volt, ő akart engem nagyon felszedni és sikerült neki:)

2017. febr. 7. 22:22
 15/31 anonim ***** válasza:

5? 8? Ki számolja... Lényeg, hogy eddig 0 alkalommal fordult elő, hogy ne utasítottak volna vissza. Konkrét visszautasítás ebből 3 volt, a többi ignorálás vagy egyéb lekoptatás. Azóta inkább nem próbálkozok senkinél, csak társkeresőn, ahol az eddigi 5 levelemre érkezett 0 válasz. Azokat idevegyük?

23/F/ocsmány mint a durva élet

2017. febr. 7. 22:47
 16/31 anonim ***** válasza:
30%
1-2 talán. Nem loholok senki után, de tettem én már elégszer másokért, jöhet a viszonzás.
2017. febr. 7. 22:51
 17/31 anonim ***** válasza:

0

25F

2017. febr. 7. 23:02
 18/31 anonim ***** válasza:
Netes társkeresőket nem számítva (visszautasítás = nem ír vissza/elhal a beszélgetés?) szerintem valahol 100 fölött (ideális esetben ennek a sokszorosa lenne :D), de nem izgat különösebben, szerintem elbszott gondolkodásmódra vall ilyesmit számon tartani, illetve ezen pörögni.
2017. febr. 7. 23:03
 19/31 anonim ***** válasza:
Ja, és 28/F
2017. febr. 7. 23:03
 20/31 anonim ***** válasza:
Mivel nem ért egyet, aki lepontozott? Jöhetnek az ellenérvek. :)
2017. febr. 8. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!