Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja ismeretlenül egy nő a társkeresőn, hogy nem egymást keressük?
Teljesen átlagos férfinak mondanak, ronda nem vagyok, de igaz kimondottan helyes sem.
Egy tisztességes levelet megfogalmazok társkeresőn és erre legtöbbször ilyen válasz jön:
Kedves xy!
Köszönöm leveled, de úgy érzem nem egymást keressük.
További sikeres társkeresést!
Üdv:
XY
Nem jössz be nekik és ennyi. Ezen mi nem világos?
Amúgy a picit duci elég tág dolog. pl 175 centi magas nő 70 kilóval nem duci, hanem normál testalkatú. Közel van a határesethez, de nincs ott. Persze ha a 40 kgs modellekhez méred akkor az, de emberi mércében meg átlagosnak számít.
"Nem egymást keressük." Én pl annak is ezt válaszoltam, aki amúgy tetszett volna kép alapján arcra, de láttam az adatlapján, hogy alacsony volt hozzám, dohányos, vagy gyerekes pasi. Szóval lehet más oka is. El kell fogadni, és nem az idődet vesztegetni azokkal akik visszautasítanak.
Ez egy teljesen rendben levő válaszlevél. Ó, de örültem volna legalább ennyinek...
(persze nem árt, ha tényleg ezt gondolja, amit leírt, és közben nem röhög fennhangon, hogy de bevette ez a lajhár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!