Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha alacsony vagyok és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alacsony vagyok és még egyetemre sem mentem, lesz esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés
A lányok jelentős része ma már nem áll szóba olyan fiúval akinek nincs diplomája.És nagyrészük az alacsony fiúkat sem kedveli.Akkor én egy titális roncs leszek a lányok szemében?

2017. febr. 7. 19:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

8:

Küldöm a facebook profilját privátban. Írni nem lehet neki ismeretlenül, de a képeit látod majd és az adatlapját is.

És nem is tudod mennyire felba sztál most a hitetlenségeddel. NEM MINDENKI LÚZER CSICSKA, AKI ALACSONY ÉS NINCS DIPLOMÁJA.

Miért gondolod hogy ez így van? Te is az vagy?

2017. febr. 7. 21:19
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Egészen biztosan lesz esélyed a csajoknál. A kérdés, hogy melyeknél, tehát mennyire vagy képes leadni az igényeidet. A kérdésből nekem az tűnik, hogy ez annyira nem fog menni. Az biztos, hogy átlagosan dekoratív kinézetű lányoknál már nem jöhetsz szóba, főleg, hogy nagy részük is már egyetemista vagy diplomás. Tehát marad a molett +70 kilós, rövidhajú, töpszli pénztáros/szakács/árufeltöltő vonal. Náluk lenne esélyed.
2017. febr. 7. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezen ne stresszelj. Én alacsony vagyok, de mentem egyetemre. Esélyem viszont így sincs. :D
2017. febr. 8. 06:53
 14/17 anonim ***** válasza:

"Tehát marad a molett +70 kilós, rövidhajú, töpszli pénztáros/szakács/árufeltöltő vonal. Náluk lenne esélyed."

Nem, ők sem állnak szóba alacsony férfiakkal.

2017. febr. 8. 07:37
 15/17 A kérdező kommentje:
A magasság az nem számít,gimiben 4 csajjal kavartam,abból 3 magasabb volt.De most,hogy már nem vagyok gimis,csak egy proli vagyok,így már más a helyzet.Az a jó,ha alacsony vagy és nagy ember vagy,mint pl.Putyin.De,ha csak egy raktárban dolgozol,így már más a helyzet.
2017. febr. 8. 14:14
 16/17 A kérdező kommentje:
A katona az más,az elég "menő" foglalkozás.Meg az is egy életcél.Ő megvalósította az álmait,hogy katona lett.De ha csak raklapokat rakok össze egy raktárban,akkor tényleg csak egy csődtömeg vagyok
2017. febr. 8. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem a diplomától leszel "nagy ember". Nyilván számít a pénz, de nem az az elsődleges ok. Neked inkább szociális problémáid vannak. 20 évesen ezért (is) kezdek én is egyetemet hasonló paraméterekkel, mint te.

Érettségizz újra, még van rá pár napod jelentkezni egy iskolában, hamar felkészülsz, mész szeptemberben egyetemre. GL ;)

2017. febr. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!