Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nekünk férfiaknak jobban számít a külső, mint a nőknek, ezáltal nekik könnyebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
Én is eléggé el a vagyok hízva, de sajnos csak a csinos nők jönnek be, ezért nem jön össze normális kapcsolatom, de barátaim is ilyenek, meg itteni kérdések is erről árulkodnak. Egy nőnek könnyen lesz pasija, mert neki a külső jóval kevésbé számít.
2017. febr. 7. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Sok férfi szerint a pénz mindenre megoldás. :D"

Látom nem értitek az iróniát....Elég sok férfitól lehet ezt olvasni ezen az oldalon megoldásként, nem én találom ki.Én sem értem, sosem tudtam pénzbe szerelmes lenni.

Nekem fontos a külső, de az is, amit takar.

2017. febr. 7. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha a nőknek kevésbé számít a külső, akkor miért vagy egyedül, te Einstein? :D

A nőknek azért lesz könnyebben pasija, mert tesznek azért, hogy legyen.

2017. febr. 7. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek számít a külső, legalább olyan szinten, hogy vonzónak találja a másikat. Az pedig, hogy ki kit talál vonzónak egyén függő. A jó anyagi helyzettel való párkapcsolat kialakítás meg kb. annyit ér,mint halottnak a csók, ott nem a férfit szeretik, hanem csak a pénzét. Pl. Andrew Vajnaval is csak addig maradna a Timikéje, amíg van pénz, de ha hirtelen csődbe menne elveszítené a vagyonát, elmúlna a "szerelem" is. Persze az újságcikkekben biztos lenyomna Timcsi valami fals nyilatkozatot: "Az utóbbi időben már nagyon kezdtünk elhidegülni egymástól, jobbnak láttuk ha véget vetünk a kapcsolatunknak."
2017. febr. 7. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is azt akartam pont írni, hogy már a kérdéseddel meg is döntötted az állításodat. Ha nekik nem számít s külső te miért nem találsz nőt kövéren?
2017. febr. 7. 11:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne panaszkodni kell, hanem fogyjál le. Akkor lesz barátnőd.
2017. febr. 7. 11:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Evolúció:akinek jobbak az adottságai(tehát szép),az nagyobb eséllyel tud sokszorosodni és szépek lesznek a gyerekek.Idáig oké,mert amikor az ősembernek vadászni kellett,a sok rohangálásban nem bírt elhízni.Úgyhogy ő még jogosabban várta el,hogy abban a korban a legszebb kell.Viszont azt is figyelembe kell venni,hogy régen sokkal alacsonyabb volt úgymond az ingerküszöb,nem volt ennyi lehetőség eltakarni a nőknek a hibáit(kicsi cicire push-up melltartó,táskás szemre smink,stb.).Most is benne van a pasikban,hogy a lehető legszebb legyen a nő-a saját szintjéhez képest-,csak az a szomorú,hogy legtöbbjük cseszik megtenni a legalapvetőbb dolgokat is,és most a túlsúlyról szó se esett,annál alapdolgok sincsenek meg sok pasasban.Mennyi zsíros hajú,10 számmal nagyobb,kifakult pólós fiatalt látok,akiken a cingárság a legvonzóbb tulajdonság,annyira visszataszítóan néznek ki.Legalábbis faluhelyen és környékén még egy csomó ilyet látni.Kb. 10ből 1,ha összejön tényleg ronda csajjal és veri a nyálát a modellekre ahelyett,hogy örülne,hogy leáll vele valaki úgy,hogy a kinézetéért az ég egy adta világon semmit nem tesz-nekem senki se mondja,hogy a cingárság igényesség,mert nem elhízott,mert olyan típus is van,aki ehet három ember helyett is,nem hízik 30 éves koráig egy grammot sem-.
2017. febr. 7. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Az őskorban tükör sem nagyon létezett, szóval... :D A nők körében inkább a termékenység volt az érték (lásd willendorfi vénusz; széles csípő, nagy mellek, súlyfelesleg - hiszen nem volt mindig kaja, ezért tartalékolni kellett), a soványság csak a múlt században lett divat. A mai szépségideál (néhány tulajdonságot leszámítva, pl. derék-csípő arány, nagy mell) egyáltalán nem hasonlít az őskori ideálra.

A férfiaknál ezzel szemben a határozottság, döntésképesség, rátermettség, erőforrásokhoz való hozzáférés, dominancia stb. volt a fontos a csinos külső helyett, ez ma sincs másként.

2017. febr. 7. 12:21
 18/20 A kérdező kommentje:

"Ha a nőknek kevésbé számít a külső, akkor miért vagy egyedül, te Einstein? :D "

Mert nekem már annyira átlag alatti a külsőm, hogy nem kellek azoknak a nőknek sem, akiknek kevésbé számít a külső-

2017. febr. 7. 12:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Tegyél érte és fogyj le!!!
2017. febr. 7. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne vàrj el többet mint amit nyújtani tudsz, vagy ha mégis, akkor bizony hosszabb ideig tart pàrt talàlni, és ezt el kell fogadni.

A külső minden igényes embernek szàmít, nemtől függetlenül. Az ízlés az ami különböző. Nekem pl a mackós pasik jönnek be. Itt most nem 200kilósra gondolok, az túlzàs. Sem a vékony, csontos , sem a kigyúrt pasik nem jönnek be. Arànyokat tekintve 190cm / 110kg. De az exeim pl nehezebbek voltak. 130 kg körül, viszont 195 centihez. Èn magam is túlsúlyos vagyok, így olyan pàrt kerestem akinek ezzel nincs gondja. Meg is találtam. Neked is erre lenne szükséged. Bàr nem sok vékony nő van oda a túlsúlyos pasikért. Időbe fog telni mire talàlsz.

Válaszolók: a kérdés nem a lefogyàsról szólt. Nem azért kell egy kövérnek lefogyni, hogy pàrt talàljon. Hanem önmagàért.

2017. febr. 7. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!