Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak jobban párkapcsolatot a férfiak mint a nők?
Interneten is többen vannak a pasik. Írogatnak mindenkinek össze vissza....
Egy nő elvan...abszolút nincs rágölcsölve az ismerkedésre. Egy férfi kényszeresen ir minden nőre hogy ők barátnőt akarnak.
A nők azért szerencsésebbek, mert nekik nem kell önbizalom ahhoz, hogy párt találjanak. Sőt, az önbizalomhiányos nők valahogy még vonzóbbak is, azt sugallják, hogy "gyenge és elesett vagyok, támaszra van szükségem" - ez pedig a legtöbb férfit beindítja. Az ilyen nők mellett lehet a leginkább FÉRFIként viselkedni.
Ezzel szemben egy önbizalommal nem rendelkező férfi még arra sem tudja magát rávenni, hogy próbálkozzon a nőknél. Az önbizalom ennek az alappillére, ha nincs meg, sajnos meg kell küzdeni az egyedüllét nehézségeivel.
Mindenki látja, érzi, hogy rideg, nyomasztó világban élünk. És az a fura helyzet, hogy mintha a nők mégis mintha sokkal otthonosabban éreznék magukat benne. A "kedves, csupaszív, érzékeny" hölgyek igazából remekül elvannak a mai érzéketlen világban, míg mi, pasik egyre érzelmesebbek kezdünk lenni.
Én nem karok nőt. Pedig volt több jelentkező is.
Nem nem vagyok meleg. Csak nem érzem h kéne.
28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!