Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másodszorra matcheltem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodszorra matcheltem egy lánnyal tinderen, most mi legyen?

Figyelt kérdés
Még ősszel volt az első, nem írtam neki egy darabig, majd láttam az instáján hogy össze jött valakivel. Hát nem volt hosszó életű, talán 3-4 hét, szerintem csak arra kellett a csaj neki hogy megdugja. :D Akkor töröltem a párok közül, viszont azóta megint behozta és újból jobbra húztuk egymást. Nem kínos ez?
2017. febr. 6. 21:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Letöröltem a pcsába, tényleg nem is értem miért tinderezek.
2017. febr. 7. 00:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Én meg 10.re mégsem vette egy nő sem a fáradtságot, hogy visszaírjon, legalább annyit, hogy nem. Hagyd a Tindert meg a netes ismerkedést. Nekem egyszer sikerült a randiig eljutnom egy lánnyal ahol kiderült, hogy nincs meg a kémia egyikün részéről sem. Pedig mindennap órákat beszéltünl a chaten. A nők többsége nem veszi komolyan és nem is válaszolnak, ha csak nem valami oltári nagy baromságot írsz bemutatkozó szövegnek.
2017. febr. 7. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem már több szász matchem volt..de amúgy nomális csaj nincs fent ha arra vagy kíváncsi:D 3 verziója van a csajoknak akik fent vannak:

1. jól kinéző fullos..akik csak szórakozik,eldicsekedejen barátnőknek

2. jól kinéző érzelmileg sérült..aki már egy leeső falevéltől is megijed..nemhogy egy sziától

3. és vannak a k**va rondák.. na őket leggkönyeb.:D

Szval jórészt defektesek vannak csak..Persze dugást le lehet szervezni ..nekem is volt onnan.

2017. febr. 8. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Másfél éve vagyok Tinderen,eddig 3 matchem volt. 2nek írtam, nem válaszoltak. A harmadik eltűnt mire ráírtam volna (a matcheléstől 5 percen belül), valószínűleg szétválásra nyomott. Ennyi a Tinder és másfél év története. Ezek után nem nagyon hiszek az ilyen netes dolgokban. Nekem nem vált be, lehet , hogy le is törlöm. (30/f)
2017. febr. 9. 07:22
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, mi bajotok a Tinderrel.

En 40 eves no vagyok. Ha akarom, napi 10+ matcham van.

Jol nezek ki, de semmi extra (komoly munkam van, de fitness modell vagyok:-))

Kb 6 honapja regisztraltam. Az elso heten osszematcheltem azzal a pasival aki azota is az allando szexpartnerem. Tok aranyos, minden jo vele, csak komolyat nem akarunk egymastol.

Kozben nezelodok, mert alapvetoen kapcsolatot szeretnek. 8 koruli randim volt eddig. Egy fickoval ossze is jottunk, csak aztan az o oldalan levo csaladi problemak miatt szetmentunk (nem veglegesen, de mig rendbehozza az eleted, addig mindenkepp).

Nem tudom, masnak miert van annyi rossz tapasztalata. Nekem bejot:-)

2017. márc. 12. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:
15: életkorfüggő lehet a dolog. Én 45/férfi vagyok, nekem is bejött a Tinder, volt onnan nagyon gyorsan egy hosszabb kapcsolatom. De a huszonéves ismerős nőnek is működik.
2017. márc. 13. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős az online társkeresés. Az igaz, hogy sok matched lesz viszonylag rövid időn belül, de a lányok nagy része nem ír vissza. Nekem egyszer jött össze egy találkozó, de nem volt meg közöttünk az a bizonyos "bizsergés", amitől vonzódtunk volna egymáshoz. Szépnek szép volt a lány, és ő is szimpatikusnak tartott, de ez még édes kevés ahhoz, hogy folytatódjon a dolog. Annak ellenére, hogy 1 hétig nagyon jót elbeszélgettünk.

Élőben sokkal nagyobb eséllyel futsz össze olyan emberrel, akivel a közös érdeklődési kör, vagy az egy hullámhossz miatt jobban kijöttök majd egymással és nem néhány napos chatelés után találkozol vele.

2017. márc. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!