Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem másodszorra?
Figyelt kérdés
Voltatok már úgy randin, hogy akivel randiztatok az nem igazán fogott meg, akkor amikor randiztatok. De egy kis idő elteltével (pár hónap, vagy év) megint egymás útjába kerültetek és egymásba gabalyodtatok. Sokkal inkább megfogott mind korában és többet látatok egymásba. Esetleg ha nem is randiztatok egymásal, de később már többet éreztetek a másik íránt. Ha lehet írjatok nemet, kort mikor történt ez.2016. jan. 9. 14:08
1/3 anonim válasza:
lehet szerelem másodszorra.. A szerelem olyan amit nem lehet irányítani. Nekem is volt egy ilyen esetem. egy pasival már háromszor voltam együtt de a harmadik már nem működött. Szóval igen. Van szerelem másodszorra, harmadjára is ( nálam elmúlt harmadjára a szerelem ). Az első alkalommal szeretted őt és nem szerettél ki belőle igazán. 18/l
2/3 anonim válasza:
Rám kb féléve hajtott egy lány, aki tényleg tökéletes volt számomra (szakításon voltam túl az előző barátnőmmel, ő meg jó támaszt nyújtott). 1 hónap múlva össze is jöttem vele. De nem éreztem komolyabb érzelmi kötödést. Így szakítottam vele 1 hónap után. Eltelt 4 hónap. Barátok maradtunk, de sokat nem beszéltünk. Viszont mostanában sokszor összefutunk és beleszerettem. Most jöttem rá, h mi az ami megfog benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!