Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalkoznátok olyan netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznátok olyan netes társkeresővel aki nem figyel arra amit irsz?

Figyelt kérdés

Már az is erdeked hogy több könyörgésére megadom a számom, erre csak megcsörget es

kozli hogy nem tud beszelni.kerdezi nekem mikor jo beszelni v talizni.

Megirom, erre ujra es ujra megkerdezi ugyanazt.

Arra, hogy van e baratnoje nem valaszol.

Szeretne talalkozni már regota velem, mire beadom a derekam, valahogy egyik nap sem jo neki, hanem huzza halogatja.

Mindekozben meg ràm van szallva, kiakad ha nem irok neki es azt hiszi van valakim azert.

Bele mennétek ilyen erdekes kezdetu ismerkedesbe lesz ami lesz alapon, vagy az ilyet helyből dobni kéne?

2017. febr. 5. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
dobnám. gondolom nem csúnya fiú különben már te is dobtad volna :D
2017. febr. 5. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Dobnám.
2017. febr. 5. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy barom...nem lenne se idegrendszerem, sem energiám, hogy egy ilyen hülyével foglalkozzak.

1. Ha érdekled figyel rád

2. Ha kérdezel valamit válaszol

3. Ha akar látni, nem, hogy időt szakít rá, hanem izgul, mit az állat, hogy juhuuuuu, végre tali!

4. Egy normális ember, nem számoltat el, és gyanúsítgat azzal, hogy van valakid, ha még nem is találkoztatok...mert, hogy nem vagytok kapcsolatban.

Szóval ez a pasi: MEHET A KUKÁBA!

2017. febr. 5. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ha most, ismerkedéskor sem figyel arra amit mondasz/írsz, később sem fog, mégúgyse, ha kialkul esetleg egy kapcsolat. Nem fog egyenlő emberként kezelni.

Ha azt írtad körül, hogy visszahívatja magát (ismerkedéskor, randizáskor), akkor egy tapló.

Persze, hogy nem válaszol arra, h van-e barátnője, mert felesége van. Gondolom. Lehet, pont ezért hívtad rosszkor. Ott volt az asszony mellette.

Ejteném.

2017. febr. 5. 18:05
 5/12 A kérdező kommentje:

Akkor lezárom.

Igy neten olyan gyorsan lepörög minden :D

2017. febr. 5. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Dehogy mennék , amúgy nekem is volt màr ilyen nővel tapasztalatom. Gyorsan lezártam , szerintem az ilyen fogyatékos.
2017. febr. 5. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Én már rég töröltem volna.

Valószínűleg van kapcsolata és másokat is fűzöget melletted.

Én is volt,hogy többel beszéltem egyszerre, nem emlékeztem mindig,hogy melyik mit mondott, de nem is érdekelt annyira,hogy visszakeressem.

Találkozni sem hajlndó.Mégis mit akarsz tőle?

Inkább lapozz szerintem és próbálj olyat találni,aki független és nem kell imádkozni,hogy randizattok személyesen.

2017. febr. 5. 19:16
 8/12 A kérdező kommentje:

Most mégegyszer megkérdezte mikor találkozunk már mikor erek rá

Ujabban velem akar élni..

Eddig a sok hulye után csak o tűnt normalisnak.de így..

2017. febr. 5. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Menekulj...
2017. febr. 5. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Van elettarsa. Amikor unatkozik,irogat. Igy nem tud talalkozni. Vagy a tobbi no kozul kiszoruldz a szabadidejebol.Vagy tobb csajt fuz egyszerre. Illetve az egyutteles csak szoveg ahhoz,h konnyen agyba vigyen.

N

2017. febr. 6. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!