Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek pozitív tapasztalata a gyalogló chat, illetve bármilyen társkeresővel?
Már mégis miért ne szólíthatnál le bárkit a könyvtárban ismeretlenül ? Én ezt megteszem. Elszedem előled azt a csajt akit te ki néztél magadnak. Tudod,hogy miért ? Mert van önbizalmam, oda megyek hozzá, ürügy,beszélgetés,helloszia,este randi ? Persze, mehet. Na ugye, nem is olyan nehéz :)
21/F
Kár, én bakfis koromban mindig álmodoztam, hogy odajött egy srác, és észreveszi mit olvasok, elbeszélgetünk a könyvről, majd nap végén elhív randira... de hát ez már csak álom marad.
Amúgy anyám 10 év chatelés (gyalogló) után ott találta meg a párját. (akivel írogatott 10 évig). Hülyéket mindenhol fogsz találni. A válogatás nemes feladatát sajnos el neked kell elvégezned.
Miért ne lehetne akárhol ismerkedni?
Elhajthat akárki, és akkor mi van? Az olyan is, de azért ezt nem szokás tolakodásnak venni.
Az első barátommal gyaloglóchaten ismerkedtünk meg. Mondjuk ez konkrétan 11 évvel ezelőtt volt...:DDD
"Könyvtárban nem szólíthatok le senkit ismeretlenül"
Miért ne? Simán megkérdezheted, hogy mit olvas, legalább van induló téma. Ha nagyon zavarod, a reakciójából úgy is levágod, akkor békén hagyod és ennyi.
Számomra ez a fajta ismerkedés sokkal megnyerőbb, mint a "szimpatikus vagy, megadod a számod?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!