Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti foglalkoznátok olyan nővel, akinek folyamatban van a válása, de még nem vált el?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Társkereső oldalon fenn vagyok és volt olyan férfi, aki azért nem akart találkozni velem, mert még nem váltam el. Akivel meg most tartom chat-en a kapcsolatot,csak a válás után akar velem találkozni. Pedig tudja,hogy a férjem már mással él együtt, a szeretőjével és a közös gyerekükkel. Egy hónap múlva lesz a válásunk. Szerintetek érthető ez a várakozás? Miért nem kellek így?
2016. okt. 12. 14:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Több oka lehet, pl rosszul érezné magát a lelkiismerete miatt.
2016. okt. 12. 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Háát egy részről érthető.

Én most váltam el, bár én előtte is taliztam akár férjezett nőkkel, nekem nem okozott gondot. De konkrétan csak taliról volt szó és beszélgetésről.

Viszont megértem, ha komolyat keres valaki abba olyan nem fér bele aki foglalt. Mint tudjuk nagyon sok az olyan férfi és nő is, aki csak hitegeti a másikat hogy majd elválik.

Kapcsolatba én sem mennék bele házas nővel. Tali az mehet, hiszen csak beszélgetünk.

2016. okt. 12. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Sokan abbol indulhatnak ki, hogy ez teged lelkileg terhel. Föleg, mivel az infobol kiolvashato, hogy nem igazan azert valsz el, mert reszedröl elmultak volna az erzelmek es most teli eletörömmel es izgalommal varod, hogy az elet mit es kit sodor az utadba.

En azt ajanlom, hogy meg legy türelmes egy honapig, aztan zard le magadban a multat. Egy ideig elvezd ki a maganyt. Hogy nincs kivel törödnöd, nincs kinek megfelelned es nincsenek elkötelezettsegeid. Kirandulj egy kicsit, csinalj olyasmit, amit mindig is szerettel volna, de nem volt ra idöd. Okozz örömet magadnak es akkor, hidd el, maguktol jönnek majd a pasik es nem kell majd azon agyalnod, miert nem akarnak talalkozni veled.

2016. okt. 12. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:

szia

melyik oldalon vagy fent? Én már többet próbáltam, de igazándiból sehol nem sikerült pár mondatos chatelesnél több.

2016. okt. 12. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert a múltad így még nincs lezárva.
2016. okt. 12. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Ameddig el nem vált, addig legfeljebb barátilag.

Ne ahragudj, de saját bőrömön tapasztaltam, hogy a "folyamatban van" az esetek 90%-ában azt jelenti, hogy - akár érzelmi, akár anyagi, akár egyéb okok miatt - igazából esze ágában sincs elválni.

Ha meg tényleg elválsz, azt az 1 hónapot már ki lehet bírni. :) Erkölcsi okai is lehetnek, hiszen te "hivatalosan" még nem vagy független.

2016. okt. 12. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Elvált nő vagyok.

A helyedben én bizony kivárnám, amíg jogilag is tisztázódik minden, 30 nap már nem olyan sok idő (én eleve nem is regisztráltam volna addig, de ez én vagyok)

Budapesti vagyok, nekem a keresetlevél beadásától számítva kb 3 hónap volt a JOGERŐS bírósági határozat úgy, hogy második körben ott helyben lemondtunk a fellebbezés jogáról.

Az 1 hónap akkor nálad már csak a jogerőssé válás (fellebbezési határidő letelte?)? Mert ha még csak most adtad be, akkor az bizony nem egy hónap lesz.

Meg tudom érteni a veled ismerkedő férfit is, ha komoly kapcsolatot tervez és tiszta lappal szeretne indítani.

Nyilván ez a kérdésedre a válasz, ezért nem akar veled találkozni addig, amíg nem tisztázod a helyzeted. Neki fontos, hogy jogilag is szabad légy, bizonyára nem kíván a válásoddal foglalkozni.

Neked minden jogod megvan arra, hogy ezt végiggondold, ha tetszik neked, akjkor talán nálad sem azon a 30 napon múlik.

Kettőtök gondolkodásmódja közül hozzám a férfié áll közelebb.

Arra is hasznos és jó ez az időszak (az ismerkedéstől, a lehetséges partnertől függetlenül), hogy most a múltad lezárására koncentrálj (annak minden jogi és érzelmi következményével együtt), hogy frissen, megújultan tudj a későbbiekben egy párkapcsolatba kezdeni.

2016. okt. 12. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert messziről jött ember azt mondd, amit akar. Hány olyan sztorit hallottunk, hogy "azt mondta, hogy elhagyja a feleségét/férjem értem", aztán nem is.

Nem ismernek téged, nem tudhatják, hogy nem csak lódítasz. Érthető is az óvatosságuk.

2016. okt. 12. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha csak szexre kellene a nő, akkor nem zavarna. Párkapcsolatba viszont nem mennék bele ilyen nővel, jobb "tiszta lappal" indulni, már ha ilyen esetben lehet erről egyáltalán beszélni...
2016. okt. 12. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes módon nekem nem volt ilyen tapasztalatom. Jó ideje külön élünk az exemmel, de papíron még házasok vagyunk (ennek több oka van: kényelem, lustaság, de legfőképp az, hogy az egymás közti megállapodásunk megvalósításához meg kell erősödnünk anyagilag).

A környezetemben mindenki tudomásul vette, hogy nem vagyunk együtt, elváltként kezelnek minket, szerintem fogalmuk sincs, hogy papíron még házasok vagyunk (soha, sehol nem kértek ilyen papírt, nem érzem a jelentőségét).

Mindkettőnknek van új párja, a gyerekfelügyeletet megosztottuk egymás között.

Lehet, hogy te kommunikálod nagy jelentőséggel, hogy egy hónap múlva fogsz válni? Én sose hirdettem, mikor ismerkedtem, hogy folyamatban van a válásom, ha kérdezték, őszintén elmondtam, hogy régóta külön élünk, de még nem váltunk el papíron. Senkit nem zavart.

2016. okt. 12. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!