Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az igényeim átlagos férfiként hogy ezt a nőt visszautasítottam?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy átlagos nővel akiről kiderült hogy nagyon vallásos és bizony szűz még 26 évesen mert neki fontos hogy házasságig semmi szexuális dolog ne történjen.
Én viszont nem vagyok vallásos. Ti belementetek volna ebbe?
2017. febr. 5. 09:57
11/12 anonim válasza:
"De olyan is van aki nem vallásos de szűzként ment férjhez...15-20-éve ez nem volt ritka." Szerintem 150-200 évet akartál írni, de minimum 40-et. 23 vagyok, de már a szüleim idejében sem volt szokás megvárni az esküvőt.
Szerintem jól tetted hogy nem mentél bele. Ez nem túl nagy igény, ez teljesen más igény.
12/12 anonim válasza:
Én is ezt tettem volna a helyedben. Nekem fontos kérdés,az hogy a párom miben hisz,miben nem,mivel én magam nem vagyok vallásos,és azért tudjuk milyenek tudnak lenni egyes vallásosak.Persze attól függ mennyire fanatikusak.Persze komolytalanabb kapcsolatnál mindegy,de aki komolyra vágyik,annak erre is gondolnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!