Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek gimnáziumban nem jött össze semmi kapcsolat terén, de egyetemen igen?

Figyelt kérdés
18 éves, végzős fiú vagyok. Lányok terén többször próbálkoztam már, de nem jött össze semmi és őszintén szólva eléggé frusztrált vagyok emiatt. Van esély rá hogy egyetemen változik valami, vagy ott már eleve hátrányból indul az akinek semmilyen tapasztalata nincs?

2017. febr. 4. 15:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze én.
2017. ápr. 22. 20:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Középiskolásként engem is zavart, hogy nincs senkim. Egyetemen lett. 20 évesen kerültem egyetemre,utólag rájöttem, hogy butaság volt hogy zavart. Másrészt sokan érettlen gyerekek még középiskolában.Bár nagyon komolynak teszik magukat és tanárok adják a lovat alájuk. Szóval simán lehet. Van egy olyan érzésem te is az igazit keresed.....ne azt tedd élvezd a lányok társaságát flörtölj beszélgess barátkozz többel is lányok szeretik a népszerű, magabiztos fiúkat, szeretik ha egy pasit megkaphatják nem a pasi akarja görcsösen őket.
2017. máj. 1. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen nincs. Ha valaki a gimnáziumban 15 évesen nem szerzett barátnőt, az az egész életében egyedül marad. Ez tény...Ez bizony tény. Nincs egyetlen ellenpélda se erre. Sajnálom.
2017. máj. 19. 08:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem mindenki érezte a mély iróniát #23 válaszában.
2017. máj. 19. 12:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Nálam fordítva volt. :D Tök sok srácnak tetszettem gimiben, voltak ilyen kis kéthetes-egyhónapos "kapcsolatok" (értsd: csók és egymás kezének fogása, de az akkor számított) meg az utolsó évben volt egy komoly kapcsolatom is, egyetemen meg semmi. Abszolút semmi. Pedig akkor sokkal nyomottabbul néztem ki és nem is edzettem, meg bunkóbb is voltam szerintem, mint most. De szerintem ehhez hozzájárul az is, hogy sokkal kevesebbet mozdulok ki a tanulás (pontosabban a fáradtság) miatt, a szakon meg 90%-ban lányok vannak.

Nem hiszem amúgy, hogy hátrány lenne, hogy nincs tapasztalatod. Vagyis, inkább úgy mondom, hogy abszolút nem érződik annak az előnye, ha van. De kinek mi.

20l

2017. jún. 3. 20:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Sok ilyen eset van, főleg fiúknál, akik egy pár évvel amúgy is később érnek, legalábbis ebből a szempontból. Én nem aggódnék a helyedben.
2017. jún. 18. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!