Tudtok anime-t ami tiniknek való, romantikus és egy gimnáziumban játszódik?
Figyelt kérdés
Ne legyen benne semmi extra, semmi gyilkosság, természetfeletti erők, csak ilyen átlagos anime. Megköszönném ha írnátok nekem párat. :)2015. aug. 26. 13:48
2/11 anonim válasza:
Kimi Ni Todoke, B Gata H Kei... Ez a ketto jut most eszembe.
3/11 anonim válasza:
Ao Haru Ride
Kaichou wa Maid-sama
Toradora
Tonari no Kaibutsu-kun
Bokura wa Minna Kawaisou
Chuunibyou demo Koi ga Shitai (ebben van ""fantasy"", csak mégse :D úgyértem a lány egy kicsit dilis, és azt hiszi, hogy különleges képességei vannak, meg hogy meg kell állítania a "gonoszt" aka a nővérét)
Kimi ni Todoke 1,2
Nisekoi 1,2
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Shigatsu wa Kimi no Uso (ezen sírni fogsz)
Kotoura-san - őt nagyon ajánlom, bár van benne egy kis fantasy elem, ami abban merül ki, hogy a lány gondolatolvasó, de emiatt rengeteg a dráma az egészben, de poénokban is bővelkedik
4/11 A kérdező kommentje:
Soha nem néztem még animet úgyhogy nem tudom milyen a legtöbb. Amikkel én találkoztam azokban mind volt valami.. sorozatgyilkosság, detektív, meg ilyenek, azért kérdeztem mert nem értek ehhez. :D
2015. aug. 26. 14:04
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. aug. 26. 14:05
6/11 anonim válasza:
első vagyok. én nem nézek ilyen animéket, ezért nem tudtam írni, nekem ezek túl átlagosak. Én a yaoit szeretem:-)
7/11 anonim válasza:
Yaoi-t? Neeeee... Tuti lany vagy akkor. :D Vagy... ~#2
8/11 anonim válasza:
Sakura no pet na kanojo
Toradora
10/11 anonim válasza:
7-es, igen lány vagyok:-D Miért, mit nézzek, yurit?:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!