Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valakinek gimnáziumban nem jött össze semmi kapcsolat terén, de egyetemen igen?

Figyelt kérdés
18 éves, végzős fiú vagyok. Lányok terén többször próbálkoztam már, de nem jött össze semmi és őszintén szólva eléggé frusztrált vagyok emiatt. Van esély rá hogy egyetemen változik valami, vagy ott már eleve hátrányból indul az akinek semmilyen tapasztalata nincs?

2017. febr. 4. 15:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Van, ahogyan olyan is előfordul, hogy egyetemen sem jön össze semmi. Szóval tanulj meg csajozni, mert csak az egyetem miatt még nem lesz automatikusan csajod.
2017. febr. 5. 04:59
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! :)
2017. febr. 5. 18:50
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

Nekem gimnáziumban könnyebben ment, mint egyetemen.

Gimnáziumban úgy éreztem, hogy mindig lóg 3-4 csaj az ujjam végén, és így magas volt az önbizalmam, ami persze vonzotta a csajokat. ÉS ahogy egyre idősebb lettem jobb lett ugye a kor miatt, mert egy végzős mindig jobb pasi stb. értitek.

Viszont az egyetemen meg valahogy az egész imázsom elveszett, és itt nekem teljesen más. Amúgy sosem szerettem az egyéjszakás bármit, és azaz egyetemen sokkal gyakoribb, ami nekem nem megy. Így most más a szitu.

Továbbá vizsgaidőszak alatt én egyáltalán nem tudok ismerkedni. Buliban SEM tudok ismerkedni... szóval azért szerintem sokkal nehezebb, mint gimnáziumban, ahol az egész gimit ismertem kb, ami 800 ember. (ha nem mindenkit névszerint, de mindenkivel volt közös ismerősöm, mert minden osztályból ismertem többeket is.)

2017. febr. 6. 20:08
 14/26 Deflohelp ***** válasza:
79%

Egyetem első két évfolyamán lelkes tankörtársaim megszerveztek

ismerkedős programokat végzős ápolónőképzős osztállyal,

aztán meg főiskolás tanulócsoporttal is. Volt közös buli az

egyetemi klubban, illetve közös kétnapos kirándulásra is

elutaztunk velük (15-20 fiú és kicsit több lány).

Úgy is jó program volt, hogy nekem már volt barátnőm akkor.

2017. febr. 11. 13:56
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

Sok ilyet ismerek.

Persze azért keresd a nők társaságát...

2017. ápr. 12. 16:52
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Igen, gimiben nem jött össze nekem semmi, az "átok" egyetemen tört meg :)
2017. ápr. 22. 18:08
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Én is szűzen mentem egyetemre, és összejött a dolog egyetem alatt. Igaz, én is sokat változtam gimihez képest.
2017. ápr. 22. 18:15
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerinted itt mindenki jart egyetemre
2017. ápr. 22. 19:30
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Ez ari.

Es ha 30 evesen sem jon ossze? Nem dol ossze a GDP, nem kell erre raparazni. nem helyszintol fugg.

2017. ápr. 22. 19:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még! Felpontoztam mindenkit :) Azért megnyugtató látni, hogy nem csak én vagyok így. #18: A kérdés megfogalmazásából nem tudom hogy vontad le azt a következtetést hogy mindenki járt egyetemre. #19: Ne ijesztegess.:D
2017. ápr. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!