Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél attól, hogy sosem fogja megtalálni a szerelmét?
Számomra picit megnyugtató, de egyben szomorú érzés azt látni az itt írok közt hogy sokan vannak úgy mint én.
Én is félek attól hogy sosem találom meg, nagyon nem megy nekem az ismerkedés, csajozás.
Persze ennyiből vigasztal hogy nem csak én vagyok ennyire selejtes ember ebbe a dologba, így azért picit ez megnyugtat. A környezetemben mindenkinek van valakije akit én ismerek. Már az összes barátom, haverom, lány ismerősöm foglalt.
Én azért hiszek abban hogy egyszer rátalálok arra a lányra, nőre akivel boldog lehetek. Nem adom fel, mert ismerek olyan embert aki 30 éves koráig szűz volt annyira nem ment neki a csajozás, aztán mégis összejött neki és két gyermekes boldog családapa.
Én már feladtam a rákba.
Kelljen a halálnak szerelem, én jól megvagyok nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!