Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó csajok miért állapodnak meg egy "jófiú" mellett?
Jó pár ilyen sztorit ismerek illetve párokat. Ahol a csaj sokat pasizott és csak a "menő csávók" szedhették fel, aztán pár év múlva meg... Ismerek is egy ilyen csajt régen jóba voltunk, nagyon szép önelégült volt folyton váltogatta a pasijait, aztán nemrég meg rájöttem most ki a barátja de már 1 éve megvan neki. Egy tök normális rendes okos pali, akit mindenki bírt mert mindenkivel jó arc volt, nem szivatta a nőket nem is csajozott nagyon. Erre összejönnek ezek ketten én meg nehezen akarom elhinni, hogy ez a kapcsolat mindkét félnek kielégítő. A csajnak nem mivel az adott srác nem tipikus "menő" kigyúrt páwa üzletember. A csávó meg nem értem például mit tud beszélgetni a csajjal vajon milyen közös témáik vannak, vajon miért jött össze egy ilyen csajjal akinek ennyi palija volt már előtte?
Ne gyertek azzal h az emberek megváltoznak mert ez nem igaz, szerintem mindenki ugyan olyan marad, csak egy két dologról megváltozik max a véleménye.
Szerintetek ez mégis miért van? Ez a jelenség létező és tök gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!