Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme "megijedni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme "megijedni" a szép nőktől, amikor ha megnézünk pl egy társkeresőt láthatjuk hogy sokszor a kevésbé szép nőknek is ugyan olyan magas igényeik vannak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 08:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Az online-társkeresőkről volt szó, nyilván az életben ez másként megy. De az ilyen oldalakon kőkeményen matekozni kell, mert néhány képet látsz, egy jellemzést meg egy adathalmazt. Ez egy húspiac, mindenkinél van jobb, de valahogy el kéne érni, hogy a kinézett hölgyemény válaszoljon a leveledre. Ehhez viszont figyelembe kell venni az igényeit. Az életben nincsenek ilyen szabályok, viszont sokaknak sajnos nincs lehetősége az életben ismerkedni - nekik marad a virtuális párkeresés szabályokkal teletűzdelt világa.

2017. febr. 1. 14:23
 12/13 Haku-sama ***** válasza:

Igaz, én összességében nem is az online társkeresőkről beszéltem, hanem a való életről.

De szerintem aki rendelkezik elegendő határozottsággal, annak nem is lesz szüksége a társkeresőre, hanem boldogul a való életben is.

2017. febr. 1. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, hogy milyen igényekről beszélsz?
2017. febr. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!