Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! A filmnézésre meghívás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A filmnézésre meghívás MINDEN esetben szexre invitálás?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 00:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
A pasik döntő többségének azt jelenti, ha egy nő, elmegy a lakására, az a nő, a szexbe is benne van. Mert filmet nézni, beszélgetni, bárhol lehet. Az a nő, aki elmegy a pasi lakására, ne csodálkozzon, ha a pasi akar szexet.
2017. febr. 1. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Szinte mindig. Ha viszont egy fiú meghív egy lányt filmet nézni, és valóban csak filmet néznek, akkor a fiú mindörökre a barátzónában ragad.
2017. febr. 1. 07:42
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer volt, hogy elmentem egy palihoz filmet nezni. Elotte sokaig beszeltuk, hogy "de en tenyleg csak filmet nezni szeretnek. Tenyleg csak azt akarsz?" A valasz: Igen. Kb. 10 perc alatt nekiesett a nadragomnak, hiaba mondtam, h "megbeszeltuk, h NEM!" Annyira eroszakos lett, hogy mar a bugyimban jart, es hiaba kiabaltam, h "Nem erted, h nem? Enged el!", hogy a vegen fogtam egy talat, nekivagtam, es futasnak eredtem. Azota semmilyen szin alatt nem "filmezem" senkivel, barmennyire is probalkozik. Ha hideg van es filmezni akar, akkor irany a mozi!
2017. febr. 1. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem marad örökre barátzónában az a srác, aki filmezni hív és teljesen váratlan fordulattal tényleg csak filmezunk....Ellenben az a fiú seperc alatt elfelejthet, aki filmezni hív és már 10 perc után fogdos és vetkoztetne és egyértelműen szex a célja. Na annak még a friendzonera sincs esélye.
2017. febr. 1. 08:09
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Háy évesek vagytok?
2017. febr. 1. 08:41
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem, legalábbis nekem nem. Voltam nem egyszer lány barátomnál filmezni, semmi extra nem volt, leültünk, megnéztük, kész.
2017. febr. 1. 10:17
 17/18 anonim ***** válasza:
25%

Jézusom mennyi álszent ember van itt. MOst komolyan, két felnőtt ember randizgat egymással, az egyik felhívja magához a másikat - tök mindegy milyen indokkal - abban nagy eséllyel benne lesz a szex. Az ember ilyenkor eldöntheti, hogy fel akar-e menni, és le akar-e vele feküdni vagy sem.

A másik: miért nem tudja kimondani, amit akar? Szerinted az vonzó, hogy "gyere fel hozzám d.gni"??? Nem szimpatikusabb, ha valaki felinvitál magához, tényleg elkezdtek filmezni, összebújtok, simogatjátok egymást és úgy - ha mindkét fél szeretné - történik meg?

Ha egy felnőtt nő saját akaratából felmegy egy férfi lakására, amikor randizgatnak - vagyis egyértelmű, hogy a másik akar tőle valamit - akkor ehhez nem kell lángésznek lenni, hogy kitaláljuk: szeretne velünk lefeküdni. Egyesek mindent túlkombinálnak.

2017. febr. 1. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
3%

A legtöbb nőnek kell egy jól hangzó indok, hogy ne érezze magát rbancnak, ha felmegy szexelni egy férfihoz (biztosan vannak kivételek, olyan nők, akik tudják mit akarnak és nem érdekli őket a külvilág véleménye, de ez a ritkább). Ezért nem érdemes őket azzal áthívni, hogy "gyere át szexelni egy nagyot".

Nyilván mindkét fél pontosan tudja, miről van szó (ha már nem 16 évesek), de ettől a kis "játéktól" mindjárt másképp hangzik a dolog és a nő is el tud lazulni. Ha csak filmezni ment fel, szex után megracionalizálhatja önmaga és mások előtt is, hogy "csak filmezésről volt szó, aztán valahogy így alakult és csak úgy megtörtént a dolog".

2017. febr. 1. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!