Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmondom, hogy mással randizok akkor lehet, hogy észhez térne?
Van egy lány akivel kétszer találkoztam, mikor beszélgettünk facen azt mondta hogy nem randi volt, de igazából meg nagyon zavarban volt, meg olyanokat mondott ill. úgy viselkedett hogy azt láttam rajta.
Facen hangüzit kért, mert sokszor használja az "idióta xd" kifejezést mind ott mind élőben. Az az érzésem, hogy olyan mint amikor az óvodás kisfiúk meghúzzák a lányok haját mert az tetszik nekik...
Ha nem lennék jó nála, akkor miért írna vissza folyamatosan 2 hónapja, de mikor találkozni hívom akkor nem jó meg minden közbejön... Az első alkalommal ő hívott hogy menjünk el sétálni, a másodiknál én, de akkor egy helyen voltunk és mondtam hogy fussunk össze.
Van egy másik csaj aki randizna velem, most ha oda elmennék ez a lány akiről írtam, észhez térne? Vagy csak elvenném a kedvét?
Mikor küldtem neki képet egy amúgy nagyon fullos 40-es nőről, hogy az is találkozna velem, akkor azt írta hogy "ne add le ennyire a szintet"
most ha nem érdeklem vagy csak pusztán baráti kedvességből is, miért mondana ilyet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!