Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizok egy pasival és mással is ismerkednék? Lent
Megismerkedtem társkeresőn egy sráccal, eleinte csak leveleztünk, mivel én épp vizsgára készültem és dolgoztam is. Pár napja randiztunk, és nem mondom, hogy nem szimpi, de senkinek sem említettem meg, márpedig én legalábbis az anyámnak és a legjobb barátnőmnek mindig el szoktam újságolni, ha valami jó dolog történik velem.Őt még meg se említettem eddig. Plusz folyton nézegetem egy másik pasi adatlapját, akinek már nagyon szívesen írtam volna, de nem szeretek egyszerre több emberrel ismerkedni. nem szeretném még ezt a másikat lerázni, mert még csak egyszer találkoztunk, de a másik meg folyton a fejemben jár... ti mit tennétek?
23/L
Szerintem csgozz egyet, majd etesd meg a macskát.
Után menj aludni. Közben próbáld meg kerülni a közösségi oldalakat. Jó éjt!
"Bírom" azokat az embereket, akik így gondolkoznak.
Én meg mindjárt kinyírok valakit, nincs ezzel semmi baj, hisz van aki meg sorozatgyilkos.
mondjuk függ attól, hogy mit szeretnék, és hogy a randi alapján mire számíthatok később
de amúgy randiznék mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!