Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randizok egy pasival és mással is ismerkednék? Lent
Megismerkedtem társkeresőn egy sráccal, eleinte csak leveleztünk, mivel én épp vizsgára készültem és dolgoztam is. Pár napja randiztunk, és nem mondom, hogy nem szimpi, de senkinek sem említettem meg, márpedig én legalábbis az anyámnak és a legjobb barátnőmnek mindig el szoktam újságolni, ha valami jó dolog történik velem.Őt még meg se említettem eddig. Plusz folyton nézegetem egy másik pasi adatlapját, akinek már nagyon szívesen írtam volna, de nem szeretek egyszerre több emberrel ismerkedni. nem szeretném még ezt a másikat lerázni, mert még csak egyszer találkoztunk, de a másik meg folyton a fejemben jár... ti mit tennétek?
23/L
Te jó ég, nem tudom mire föl szólnak be neked az emberek. Teljesen rendben vannak az elveid, normális vagy.
Én amúgy írnék a másik férfinek. Még ha alakulna is valami az elsővel, zavarna téged hogy nem tetted próbára a másikat.
Az is lehet, 2 perc alatt kiderül a másodikról, gáz alak, és tudsz az elsőre koncentrálni. De az is lehet, kiderül hogy életed párja, és majdnem elszalasztottad egy másikért aki be se igazán jött. :D
Amíg nincs kapcsolat, szerintem annyi emberrel mész első és második randira, amennyivel csak akarsz. No ha már harmadik randi van, meg alakul valami, esetleg elcsattan egy csók, akkor már persze nem szép dolog másokkal találkozgatni.
Nekem olyan, mintha az első pasi nem jönne be igazán, a második után pedig vágyakozol.
Nincs ebben semmi, nyugodtan írj a másik pasinak aztán majd eldöntöd,hogy merre indulsz tovább.
a párválasztásnál is úgy van mint egy munka interjúnál. A pasi bekerült a harmadik fázisba (már behívtad, személyesen kikérdezed, puhatolózol)
Ezután jön a próbaidő, aminél 3 hónapig bármikor kirúghatod, mert még nem komoly és utána lesztek együtt.
Ha már az interjúnál úgy érzed, hogy nem ő a megfelelő, akkor adj még neki 1-2 randit, hátha felforgatja a világodat és utána dobd ki és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!