Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizok egy pasival és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizok egy pasival és mással is ismerkednék? Lent

Figyelt kérdés

Megismerkedtem társkeresőn egy sráccal, eleinte csak leveleztünk, mivel én épp vizsgára készültem és dolgoztam is. Pár napja randiztunk, és nem mondom, hogy nem szimpi, de senkinek sem említettem meg, márpedig én legalábbis az anyámnak és a legjobb barátnőmnek mindig el szoktam újságolni, ha valami jó dolog történik velem.Őt még meg se említettem eddig. Plusz folyton nézegetem egy másik pasi adatlapját, akinek már nagyon szívesen írtam volna, de nem szeretek egyszerre több emberrel ismerkedni. nem szeretném még ezt a másikat lerázni, mert még csak egyszer találkoztunk, de a másik meg folyton a fejemben jár... ti mit tennétek?

23/L

2016. nov. 24. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Te jó ég, nem tudom mire föl szólnak be neked az emberek. Teljesen rendben vannak az elveid, normális vagy.

Én amúgy írnék a másik férfinek. Még ha alakulna is valami az elsővel, zavarna téged hogy nem tetted próbára a másikat.

Az is lehet, 2 perc alatt kiderül a másodikról, gáz alak, és tudsz az elsőre koncentrálni. De az is lehet, kiderül hogy életed párja, és majdnem elszalasztottad egy másikért aki be se igazán jött. :D

Amíg nincs kapcsolat, szerintem annyi emberrel mész első és második randira, amennyivel csak akarsz. No ha már harmadik randi van, meg alakul valami, esetleg elcsattan egy csók, akkor már persze nem szép dolog másokkal találkozgatni.

2016. nov. 25. 03:10
 12/16 anonim válasza:
60%
Addig ne engedd el a kötelet, amÍg meg nem győződsz arról, hogy a másik is megtart! Én is 3 nővel ismerkedek, akik nem tudnak egymásról... Na és? Igy kell választani... Előbb utóbb kijönnek a hibák, és azt kell választani aki a leginkább közelebb áll hozzád, vagy aki vonz testileg, lelkileg. :)
2016. nov. 25. 04:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nincs semmi komoly, akkor nyugodtan írj rá a másikra. Lehet ezt őszintén, ha rákérdez, akkor mondhatod, hogy ismerkedsz, de nincs senkivel semmi komoly. Aztán lehet, hogy itt ácsingózol és a 4. mondat után levágnád, hogy mennyire nem kell neked a másik. Vagy éppen arra jönnél rá, hogy hulye lettél volna nem ráírni, annyira bejöttök egymásnak.
2016. nov. 25. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem olyan, mintha az első pasi nem jönne be igazán, a második után pedig vágyakozol.

Nincs ebben semmi, nyugodtan írj a másik pasinak aztán majd eldöntöd,hogy merre indulsz tovább.

2016. nov. 25. 09:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Én a fene nagy korrektségem miatt szalasztottam el egy szimpatikus sráccal egy lehetôséget. Szintén netes társkeresô, megírtam neki, hogy találkozok egy másik sráccal is. Persze utána többet nem írt, a másikkal pedig nem alakult jól a randi. Szerintem nincs abban semmi rossz, ha mással is ismerkedsz, lehet, hogy a másik srác szimpatikusabb lesz.
2016. nov. 25. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:

a párválasztásnál is úgy van mint egy munka interjúnál. A pasi bekerült a harmadik fázisba (már behívtad, személyesen kikérdezed, puhatolózol)

Ezután jön a próbaidő, aminél 3 hónapig bármikor kirúghatod, mert még nem komoly és utána lesztek együtt.

Ha már az interjúnál úgy érzed, hogy nem ő a megfelelő, akkor adj még neki 1-2 randit, hátha felforgatja a világodat és utána dobd ki és lépj tovább.

2016. nov. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!