Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már 2-3 hónapja levelezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 2-3 hónapja levelezek egy sráccal, és találkoztunk is egyszer, gáz, ha megmondom, hogy még sem akarom én ezt?

Figyelt kérdés
Valamiért rossz érzésem van, és nem bízom benne, a megérzéseim pedig még sosem csaptak be. Azt hittem, ahogy jobban megismerem, ez el fog múlni, de egyre erősebb ez az érzés, és úgy érzem rajta időnként, hogy csak szexet akar, ezért jobb lenne ezt lezárni.
2015. szept. 6. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem baj egyáltalán, hallgass a megérzéseidre.
2015. szept. 6. 12:46
 2/5 anonim válasza:
77%
Nem, nem az. És egyébként, ha tényleg csak azt akarta tőled, akkor nem fogja mélyen érinteni.
2015. szept. 6. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én menekülök az olyan nőktől, akiknek "megérzései" vannak. A fiú is jobban jár nélküled.
2015. szept. 6. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért nem kell csodálkozni, hogy a pasik szexet akarnak.

Te nem? Minden jó kapcsolat alapja.

2-3 hónap meg találkozás alkalmával nem tudod eldönteni, hogy szimpatikus-e vagy sem?

A bizalom kialakul, de nem levelezgetéssel. Ha csak szexet akarna, már rég lelépett volna egyébként.

2015. szept. 6. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
rázd le, ha nem felel meg! ne húzd az eszét!
2015. szept. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!