Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi, aki így kezdi a társkeresést?
Miért írt rád, ha már az elején megjegyzéseket tesz? Nem lehet túl kedves, odaadó, ha már ismeretlenül így mutatkozik be...
Az ilyen alakokkal nem érdemes foglalkozni.. :-/
Fú kérdező, igencsak hasonló helyzetben vagyunk :D
Rám is rám írt egy ilyen harmad-negyedszintű ismerős nem rég ( baráti társaságából van 1-2 távoli ismerősöm, róla pedig kb tudtam, hogy létezik, de nevét nem..) na mindegy. Rám írt hogy itt és itt, amikor látott, de megtetszettem neki, meg de jókat hallott rólam. Első pár fél-egy órás üziváltás után elhívott randizni, én hülye meg igent mondtam.
Na, a randi.Ő eljön érzem.. Okké.. Késik majdnem fél órát ( a pontosság sajnos heppem). Beszélgetés közben elfelejtett egy csomó mindent, amiről előtte kb. 5 perccel beszélgettünk. ( ja, előző barátnője "túl sokba került".. )
Aztán, munkahely, végzettség stb..( diplomás, normális IQ-jú nő vagyok)meg hogy de szépen fogytam, már nem vagyk annyira (aannyira.éérted) kövér...
NA basszus, nem hittem volna, de ez az önbizalom leépítés valóban létezik!! A másfél órás randi végére egy totális lúzer senkinek éreztem magam- és, amikor ez tetőzött, rám hajtott elég durván. ( ha nem állítom le, rám mászik)
De olyan szinten besz.ptam, hogy egész másnapig még én éreztem megtisztelve magam, 3 méterrel a föld fölött, hogy elhívott és, hogy megbeszéltük a kövi randit.
Aztán, mondjuk másnap "kijózanodtam", és elhajtottam a búsba, de igen, valóban van olyan hapsi, akinek az kell ahhoz hogy "alfahím" legyen, hogy a nőt "alázza".
Válaszolva a kérdésedre, az ilyen embert nem szívesen nevezném férfinak.
#14: Mint egy rossz paródia :) Vicces és szánalmas.
Nyilván reptetés lesz ebből.
"de szépen fogytam, már nem vagyk annyira (aannyira.éérted) kövér... "
WTVF???? Itt hagytam volna ott, de azonnal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!