Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fuccsol be a beszélgetés minden egyes alkalommal?
Kérdező: Nem erőltettem, hanem tettem egy megjegyzést arra, hogy tovább léphetnénk, mert ez nekem már uncsi.
Az, hogy a Te levelezőpartnereid ezt nem teszik meg, hanem inkább megvárják míg uncsi lesz a levelezgetés, az más tészta.
Nem erőltettem. A lehetőségét vetettem fel. Ha nincs kedve találkozni, akkor dobom és jöhet a következő. Két-három hónap levelezés???? És mi van akkor, ha nem jön be az illető élőben???? Nem pazarlom ilyen hülyeségekre az időm...
Nem tudni. Én egész jól eltársalogtam egy csajjal chaten, lelkes volt, de rövideket válaszolt, majd azt mondta, hogy a valóságban nem ilyen szótlan ám, mire én vettem a lapot, és mondtam, hogy "akkor élőben bemutathatnánk egymásnak hogy tudunk beszélni", mire "benne vagyok ;)"
Aztán amikor kérdeztem, hogy ráér ekkor és ekkor, akkor "vizsgám lesz, utána meg jönnek át a szüleim, és főznöm kell", halasztás. Pár nap múlva újra leírja milyen finom sütit csinált meg hogy mi történt vele, de "ez a hetem is tutira tanulós". Következő héten újra, de már nincs válasz. Majd megkérdeztem, legalább mondja el miért nem... nincs válasz. Majd 1 hónappal később is, és arra se válaszol. Pedig fent van a társkeresőn és még mindig be vagyok jelölve neki hogy tetszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!