Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fuccsol be a beszélgetés minden egyes alkalommal?
2-3 levelvaltas utan hozz ossze egy szemelyes talalkozot,kulonben azt hiszi,h nem erdekled.
N
Kettes, hármas, érdekes a dolog amit írtok. 2-4 levél után, ha talizni akartam, azonnal el lettem hajtva.
Amiből komoly kapcsolatok lettek, azok mind legalább két hónap intenzív beszélgetés utáni taliból alakultak.
Attól, még lehet egyhangú, unalmas, hogy próbálsz kerek mondatokat írni. Lehet kerek, összetett mondatokban, több A4-es lapnyit is írni nagyon unalmasan.
2-es vagyok. Nem azért megyek a társkeresőre, hogy levelezőpartnert keressek. Ezért ha nem mondja a pali egy idő után, hogy találkozzunk, akkor szólok, hogy "Igazán jó Veled beszélgetni így, de jó lenne látni is Téged vagy hallani a hangod. Szeretnélek megismerni személyesen".
És ekkor vannak palik, akik lelépnek.
Vagy például volt egy srác most, akivel napokig mentek a rövid levélváltások erről-arról, és neki is bedobtam. Erre közölte, hogy most nem, meg még jövő héten sem, mert nem ér rá ez vagy az miatt. Ok... Akkor addig levelezgessünk, gondoltam. Erre közli, hogy "azt hittem, személyesen szeretnél... stbstb". Hát jah... de ha addig nincs más, és meséltem vlmit. Erre írja, h oké, de majd tartogassak még vlmit magamról. Tehát addig ne írjak semmit, amíg nem találkozunk... Ami jövő hétig nem lesz, tehát lehet, h két hét múlva találkoznánk... Vagy soha... Ki tudja, h hány nővel levelezget közben még, nem biztos, h az idegen nyelv tanulása az, ami ennyire leköti.... Én is tanulok idegen nyelvet, de nem ez köti le az egész hétvégémet... Addig meg ne ís írjak... Screw you!!! Next one please!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!