Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tamás.25 kérdése:
Hol ismerkedhetnék 25 évesen?
Figyelt kérdés
Egy hosszabb kapcsolat után most egy kicsit tanácstalan vagyok merre ismerkedhetnék ... Discó nem játszik, társkeri oldalakat már nézegettem, de nem az én világom ... Munkám végett ritkán vagyok Magyarország területén :/ Főleg értelmesebb vagy korosztályomnak megfelelő internetes oldal érdekelne :) De minden más értelmes tanácsért hálás vagyok.2017. jan. 17. 20:18
1/2 anonim válasza:
Első olvasás után majdnem megkérdeztem, hogy nő vagy férfi, de a username-ből rájöttem...
Ha sokat vagy külföldön, akkor miért nem ismerkedsz ott helyiekkel? Mit dolgozol, nem lenne érdemes a munkahelyeden körülnézni? Van-e hobbid, jársz-e társaságba?
Az internetes dolgot nem igazán értem, először azt írod hogy nem a te világod, utána meg, hogy érdekelne egy "korosztályomnak megfelelő internetes oldal". Wat?
2/2 A kérdező kommentje:
Idővel vissza megyek magyarországra így nem szeretnék itt összejönni valakivel. Lényegében karbantartó vagyok és a kollégiámon kívül nem igazán találkozok mással. Hobbyra kevés időm marad, viszont autóstalálkozókra járok el autóhifizésből adódóan. Úgy értettem, hogy randivonal meg egyéb társkeri oldalak azok túl felszínesek számomra, én inkább beszélgetni szeretek és úgy ismerkedni nem pedig ilyen olyan macsó képeket feltölteni és pózolgatni a szülők kocsijaival ... másrészt amivel találkoztam anotalk, ismeretlenek ott meg nem az én korosztályom írkál főleg :/
2017. jan. 17. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!