Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen ronda Nőnek társat találni?

Figyelt kérdés

Sajnos csúnya kislány voltam és ronda Nő lett belőlem...

Lehet e társam így?

Vagy az átlag alatti,csúnya srácoknak,férfiaknak is szépNő kell a legeslegjobb,jó alkatú,csinos szép Nő?

és így teljesen felesleges akármit is csinálnom mert mások szebbek lettek mint én

pedig próbálok csinos ruhákat venni,de kérdem én minek? ha egyszerűen ronda vagyok? úgy se leszek széptőle!

Hiába a smink,az is minek ha ronda az ember attól sem lesz szebb!

Az alkat adottság kérdése átlagos vagyok!

A volt barátom szerint husisabb voltam az átlagnál nem voltam szép vékony tökéletes testalkatom !

Mert modellnek születni kell!!!!!

2017. jan. 28. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért nem kellesz a férfiaknak, mert csúnya vagy, hanem mert buta, ez egyértelműen látszik az írásodból.
2017. jan. 28. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

#10: nem számít az arc? Mióta?

De nem csak az számít: ahogy Te is megnézel egy srácot nem csak az számít, hogy mondjuk 185 centi legyen minimum és látsszon minden egyes izomcsoportja külön és ezért cserébe hajlandó vagy bármilyen negatívum felett átsiklani... Igaz?

Egy ápolt, harmonikus összkép egy kis jó kedéllyel már jó kiindulási alap. Ami #11 ír is tartalmazhat részben korrekt infót: volt itt egy halom kérdés arról, hogy minket mi riaszt el egy nőtől, konkrétan a személyiséget kiemelve. Ott szerintem elég szépen össze volt foglalva mik azok, amiket semilyen arccal vagy testtel sem lehet ellensúlyozni. Na jó, maximum egy szeretkezés erejéig lehet, de tovább nem...

2017. jan. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!