Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen egy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen egy szép, okos lánynak társat találni manapság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt vettem észre, hogy egyre több a szingli ember.

Fiatal lány vagyok, célokkal, motivációkkal. Van egy önbecsülésem, úgy gondolom, külsőleg teljesen rendben vagyok.

Alacsony vagyok, formás, jól öltozködöm, ápolt vagyok.

Belsőre nyilván meg kell ismerni az illetőt, de eddig csak pozitív vékeményeket mondtak rólam.

Mégis reménytelennek érzem a dolgokat.

A fiúk nagy része vagy ápolatlan, vagy csúnya, vagy jól néz ki, de buta, vagy pedig egy megbízhatatlan csaló.

Hol ismerkedhetne egy magamfajta lány? Bulikba manapság a szexért járnak, társastáncokra el sem járnak, az utcán nem kezdenek beszélgetni, a társkereső is szexpartnereket kínál.

Hol vannak a sármos, okos, megbízható srácok?

2017. jan. 27. 09:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Hol vannak a sármos, okos, megbízható srácok?"

biztos nem gyakorikérdéseken :D

Ha okos fiúkkal akarsz ismerkedni, akkor olyan helyre kell járnod, ahol okos fiúk vannak. Mondjuk egyetem, kutatók éjszakája, és hasonló tudományos rendezvények, helyek.

Vannak köztük, akik jól néznek ki. De mivel ezek a srácok, férfiak elég jó "party"-nak számítanak, lehet kevés lesz oda, ha csak ápolt, csinos, és jól öltözött vagy tele célokkal és motivációkkal.

2017. jan. 27. 12:21
 22/26 Gábor19... ***** válasza:
Próbálkozz az elittársal. Vagy járj színházba vagy múzeumokba.
2017. jan. 27. 16:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Hiába vagyok okos és megbízható, a hajamra kenhetem, amiért csúnyának születtem.
2017. jan. 27. 22:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Mert egy szép lánynak senki se nézi a belsőjét és egy értelmesebbnek ez fáj.Egy okos pasi is általában buta csajt keres.
2017. jan. 27. 23:04
 25/26 anonim ***** válasza:
Amúgy Nyugat-Magyarországon van pár igényes, normális pasi.Vagy külföldön.
2017. jan. 27. 23:05
 26/26 anonim ***** válasza:
A fiúk nagy része vagy ápolatlan, vagy csúnya, vagy jól néz ki, de buta, vagy pedig egy megbízhatatlan csaló. Lehet a te és 1es válaszoló egy kicsit magas lóról néztek a pasikra....ha leszálltok a földre csoda történik..
2017. jan. 31. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!