Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen egy szép, okos lánynak társat találni manapság?
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy egyre több a szingli ember.
Fiatal lány vagyok, célokkal, motivációkkal. Van egy önbecsülésem, úgy gondolom, külsőleg teljesen rendben vagyok.
Alacsony vagyok, formás, jól öltozködöm, ápolt vagyok.
Belsőre nyilván meg kell ismerni az illetőt, de eddig csak pozitív vékeményeket mondtak rólam.
Mégis reménytelennek érzem a dolgokat.
A fiúk nagy része vagy ápolatlan, vagy csúnya, vagy jól néz ki, de buta, vagy pedig egy megbízhatatlan csaló.
Hol ismerkedhetne egy magamfajta lány? Bulikba manapság a szexért járnak, társastáncokra el sem járnak, az utcán nem kezdenek beszélgetni, a társkereső is szexpartnereket kínál.
Hol vannak a sármos, okos, megbízható srácok?
Kérdező nyugi, nincs veled probléma! Teljesen rendben van, ha egy nőnek vannak elvárásai és ha a helyén van az önbizalma.
Ha nagyképű akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy engem keresel. Viszont én foglalt vagyok és lehet, hogy nem lenne meg köztünk a kémia. Vagy mondjuk úgy, hogy energetikai szinten a lelkeink nem jönnének ki a legjobban.
Így azt tudom mondani, hogy légy türelmes. El fog jönni a te időd. Addig meg rajtad múlik, hogy szórakozol a srácokkal, amíg keresed a nagy őt. :)
okos <---> lány
szép <---> alacsony
Némi disszonanciát érzek.
Nos, a kereslet és a kínálat megtalálja egymást. Ha tényleg olyan vagy, mint amilyennek leírtad, csak ki kell válogatnod a megfelelő fiúkat azok közül, akik próbálkoznak. Minden szép lányra rengeteg fiú hajt, ez nem lesz nehéz.
Ha nem így van, akkor egy kicsit túlértékeled magadat, és saját "kategóriád" felett keresgélsz. Megjegyzem, hogy ez sem baj — szíved joga. Sokan vannak így ezzel; nekem is mindig nagyon szép, értelmes barátnőim voltak, pedig csak "átlagosan" nézek ki. Viszont ebben az esetben meg felesleges itt keseregni, hogy nem találsz senkit. Te választottad ezt, légy türelemmel, és talán találsz egy ilyen fiút.
Előre is elnézést, nem nagyon tudok most koncentrálni. Annyi minden jut eszembe a témáról...
Először is, mi van, ha mégsem vagy annyira szép, mint képzeled? Attól, hogy anyuci és a legjobb barátnőd biztosít, hogy jajj de csinos vagy, még nem biztos, hogy úgy is van. De még ha szép is vagy, az nem garantálja, hogy vonzó is vagy. Kevésbé szép lányok is tudnak nagyon vonzóak lenni, és viszont.
Okosság: ezt talán mégnehezebb megállapítani magadról. A legtöbb buta ember okosnak tartja magát. Én is.
Feminizmus: a túltolt feminizmus zsákutca. A férfiak nagy része meleg családi otthonra, megértő társra vágyik (szerintem), és nem egy egoista önmegvalósító csajszira, akinek csak negyvenéves korábban esik majd le, hogy inkább családra vágyott volna.
Le kell szállnom, úgyhogy csak annyit a végére, hogy kompromisszum!!! Ha már benne vagy egy kapcsolatban, akkor is nagyon fontos.
En járok társastancra. :)
Segítesz salsazni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!