Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok hódításra?
Néha az ismerősökkel össze szoktunk járni, havonta, hetente, mikor hogy érünk rá. Én csak pár éve tartozom közéjük, de vannak akik már több mint egy évtizede ismerik egymást.
Volt egy srác aki kiment külföldre még az előtt, hogy én bekerültem volna a társaságba. Sokszor hallottam róla, sokszor említették, mert legjobb barátjuk meg minden. Az egyik krapek már ovi óta ismeri.
Hát legutóbb mikor voltam, mondták hogy hazaköltözött külföldről, és el fog jönni aznap este, ezért ez inkább ilyen buli jellegű alkalom volt, de nem nagyon izgatott a dolog. Aztán pont elmentem a WC-re, mikor óriási zsibongás támadt, és mikor kimentem, már láttam hogy na itt van... Mikor az ismerősei elengedték, akkor én is odamentem köszönni, mondtam hogy hívnak, meg hogy kinek a kije vagyok hogy ott vagyok. Puszi-puszi, aztán egyelőre annyi volt.
De már rögtön amikor megpillantottam, még a bemutatkozás előtt, láttam hogy helyes, bejön nekem nagyon. Bemutatkozáskor meg éreztem azt a bizsergető feszültséget, amit akkor érzek, mikor olyannak a közelében vagyok, aki nagyon bejön.
Utána volt alkalmam megfigyelni, és maradt ez az érzés, hogy szeretném kitüntető figyelmét élvezni... De nem tudtam nem észrevenni, hogy nem én vagyok az egyetlen. Akkor úgy gondoltam, na ez sem az én partim, már mások kiszemelték.
Aztán történt, hogy kimentek sokan abból a szobából ahol voltunk, csak lányok maradtunk, és egyből témát váltottak a srácra, hogy milyen helyes lett, nem ilyen volt mikor elment. És akkor meg pont hogy azt kezdtem érezni, mégiscsak megpróbálom magamra hangolni, nem csak így leteszek róla, mert most ugyan mi a különbség köztem meg más nők közt, hogy ha mások kiszemelik akkor én már el is felejtem inkább?
De nem tudom hogy hogyan lehetne... Látom ahogy a más nők flörtölnek vele, mosoly, érintések, kérdezgetés, stb... Most ez olyan mintha sorba állnék. XD Nem vagyok ez a fajta, az a fajta vagyok, akinél a férfi a közeledő fél, és csak rám koncentrál.
De a lényeg, hogy utána meg a srácot hallottam meg, ahogy mondja, hogy jól veszi-e észre hogy xy1 és xy2 közeledni próbál? És inkább gúny volt a hangjában, és nem tudom ezek után hogyan próbálkozhatnék.
Xy1 és xy2 nem az én neveim amúgy, és nem tudom mi történt a múltban, ami a gúnyos felhangot adja. Két okot tudok elképzelni, vagy az hogy nem jönnek be neki, de ezt tartom kevésbé valószínűnek, mivel szépek és nem az a gúnyolódós fajta ez a srác, vagy az, hogy régen esetleg fordítva volt a felállás, ő próbálkozhatott náluk sikertelenül.
De most így konkrétan fogalmam sincs hogy akkor hogyan is közeledhetnék, úgy érzem, csak a puszta létem nem fogja ismerkedési szándékra sarkallni, de ha közelednék akkor meg csak rontanék, vagy mi. :P
Szóval nem tom, és az a baj, nagyon megtetszett ez a srác, őt most tényleg nagyon szeretném, legalábbis egy esélyt, kiderüljön működnénk-e együtt. Nagyon vágyom rá, hogy felfigyeljen rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!