Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn tényleg csak elkeseredett emberek vannak? (28N)
Nincs lehetőségem ismerkedni "helyben", sajnos nem tudok eljárni.
Arra gondoltam regisztrálok társkeresőre, de annyi rosszat hallottam már róla.
Meg pl. nem "merek" valós nevet, képet megadni, mert mi van, ha ismerősökkel összeakadok- hallgathatnám én is, a családom is..plusz elég paranoiás vagyok.
Tényleg lehet sikertörténet belőle vagy csak vakítás a reklámok szövege?
Nem feltétlenül.
Én pl nem voltam az, egyszerűen csak kényelmes volt ez a megoldás:) 24 évesen, társkeresőn ismertem meg a férjem, szóval nem reklámfogás, hanem van esélye bárkinek aki regisztrál. Sok más ismerősömnek is így lett párja, házasságok, gyerekek születtek belőle, a férjem ismerősei, barátai közt is sok az ilyen kapcsolat. Aki tanúja volt az esküvőnkön, ő is így ismerte meg a barátnőjét, akivel 6 éve együtt vannak.
Tudni kell kezelni, szelektálni, kell hozzá türelem, hogy ne hetek alatt várj csodát, és nem szabad magadba roskadni ha nem azonnal jön össze. Nekem pl 6 hónapig tartott, több pasival is randiztam, mire a férjemig jutottam.
Nem gondolom, hogy sok ennyi idő arra, hogy végre megtaláltam a szerelmet.:) A férjem például férfi létére 1 hónapja volt csak fent, amikor megismertük egymást.
Volt aki cikinek tartotta annak idején, mikor megtudta hogy ismertem meg, de nem érdekelt. Az az illető egyébként jelenleg 32 éves és nekem sír, panaszkodik ha összefutunk, hogy még mindig egyedül van, nem talált párt magának, és milyen igazságtalan az élet bla bla...de meg nem próbálná, mert szerinte ciki a társkereső.
Szerinted melyikünk járt jobban? Aki mások véleménye alapján éli az életét, vagy aki nem?
Csak nyerhetsz vele! Ha viszont meg sem próbálod, egy nagyon jó lehetőséget dobsz el, amivel lehet ismerkedni. Ki nem szarja le mit gondolnak mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!