Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja egy nőnek azzal, ha a facebookon "Badoo"-hoz való csatlakozásra küld felkérést?
Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy a "Badoo" egy társkereső oldal? Vagy nagyon el vagyok tévedve?2017. jan. 22. 23:53
11/12 anonim válasza:
En tudom mi a celja. Ingyen szuperero jar neki egy ideig ha meghiv minimum 20 embert.
12/12 Taushi válasza:
Fenéket. Ha az ember nem kattint semmi olyanra badoo-n, akkor is szórja a meghívókat.
Fél év után gondoltam belépek, csináltam egy keresést, hátha van változás. Mindig külön odafigyelek, hogy semmi olyat ne pipáljak be, vagy ne kattintsak olyanra ami nekiállna meghívózni. Utána ki is léptem, másnap barátom kérdezte mi az a meghívó. Marha jó mondhatom. -.-
Amikor az ember fb-al regizik, tök jól le van írva, hogy nem postol semmit a nevedben a badoo, de meghívókat bezzeg küldözget. No komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!