Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a célja egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a célja egy nőnek azzal, ha a facebookon "Badoo"-hoz való csatlakozásra küld felkérést?

Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy a "Badoo" egy társkereső oldal? Vagy nagyon el vagyok tévedve?
2017. jan. 22. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tudatosan küldte, hanem valamire OK-ot nyomott véletlen. Rettentő szemét az oldal, egyszer beléptem kíváncsiságból, az egyszerűség kedvéért FB fiókkal, hiába töröltem magam, azóta is rendszeresen küldi a szart.
2017. jan. 22. 23:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Ismerem a nőt, és tudom is, hogy szeretne valakit. Talán engem, mert szimpatikus nekem, és segítek is neki. De én (még) nős vagyok.

Nem hinném, hogy véletlen lenne, hogy pont nekem küldte, kivéve ha olyan a rendszer, hogy nem is tud róla. Ezért fordult meg a fejemben, hogy esetleg akarhat valamit? Viszont (belépés nélkül) nézegettem, és van fent olyan ismerős nő, akiről biztosra tudom, hogy férje van, és nem akar válni, és szerintem szexkapcsolatot sem keres. Ő lehet hogy nem tudta mit csinál...

2017. jan. 23. 00:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Írtál neki valaha e-mailt? Mert ha igen, akkor egy rossz kattintás, és automatice megy mindenkinek a meghívó.

Ne láss bele olyant, ami nincs. lehet, beregisztrált, hogy keres valakit, és ha figyelmetlenül végigkattint, akkor máris mindenki megkapja, aki a címlistáján rajta van.

2017. jan. 23. 00:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy sokan pont így buknak le a párjuk előtt. Nem figyelnek, és már is megy a meghívó. Aztán mentegetőznek, hogy ők ugyan nem regisztráltak sehova.

Semmi célzás nem volt ebben a levélben feléd.

Szegény lányt sajnálom, hányan kaptak ilyen levelet, a szüleitől, rokonikig, munkatárs, stb.... ELég gáz lehet neki :(

2017. jan. 23. 00:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, valaki nem tudja, mi ez, rákattint, kíváncsiságból belép, mégis csak ismerős küldte, és ő is szórja szét a meghívókat.

Ez a Badoo úgy terjed, mint az ebola.

2017. jan. 23. 00:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés az Amerikai szépségre emlékeztet, amikor a középkorú családapa felé pislog hármat egy tinilány, és egy lavinát indít el ezzel.

Semmi jelentőssége feléd, valószínűleg minden ismerőse megkapta szerencsétlen nőnek az értesítést, mellé a Badooo állítólag tipikusan olyan oldal, ahova úgy is be vannak regisztrálva nők, akik soha nem is hallottak az oldalról.

2017. jan. 23. 01:32
 7/12 anonim ***** válasza:
En is olyan emberektol kapok meghivot, akikrol nagyon nehez elkepzelni hogy megcsalnak a parjukat.
2017. jan. 23. 05:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is kaptam már ilyet. Az elsőnél még örültem, aztán kiderült, hogy nem is tudott róla a lány. Megadta a FB-ját vagy emailjét (már nem emlékszem), a badoo meg beszinkronizálta az összes kapcsolatát és meghívta.
2017. jan. 23. 05:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Vannak a badoo-n olyan funkciók (pl. hogy megnézd ki küldött neked szívecskét, tehát kinek jössz be), melyek alapesetben fizetősek, de úgy is hozzá tudsz jutni x időre, hogy meghívod az ismerőseidet. Itt lehet a kutya elásva. :)
2017. jan. 23. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
A napokban kaptam én is egy ilyent, szerintem a küldönek fogalma nincs, megnyomott valamit véletlenül.
2017. jan. 23. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!