Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a célja egy nőnek azzal, ha a facebookon "Badoo"-hoz való csatlakozásra küld felkérést?
Ismerem a nőt, és tudom is, hogy szeretne valakit. Talán engem, mert szimpatikus nekem, és segítek is neki. De én (még) nős vagyok.
Nem hinném, hogy véletlen lenne, hogy pont nekem küldte, kivéve ha olyan a rendszer, hogy nem is tud róla. Ezért fordult meg a fejemben, hogy esetleg akarhat valamit? Viszont (belépés nélkül) nézegettem, és van fent olyan ismerős nő, akiről biztosra tudom, hogy férje van, és nem akar válni, és szerintem szexkapcsolatot sem keres. Ő lehet hogy nem tudta mit csinál...
Írtál neki valaha e-mailt? Mert ha igen, akkor egy rossz kattintás, és automatice megy mindenkinek a meghívó.
Ne láss bele olyant, ami nincs. lehet, beregisztrált, hogy keres valakit, és ha figyelmetlenül végigkattint, akkor máris mindenki megkapja, aki a címlistáján rajta van.
Amúgy sokan pont így buknak le a párjuk előtt. Nem figyelnek, és már is megy a meghívó. Aztán mentegetőznek, hogy ők ugyan nem regisztráltak sehova.
Semmi célzás nem volt ebben a levélben feléd.
Szegény lányt sajnálom, hányan kaptak ilyen levelet, a szüleitől, rokonikig, munkatárs, stb.... ELég gáz lehet neki :(
Képzeld el, valaki nem tudja, mi ez, rákattint, kíváncsiságból belép, mégis csak ismerős küldte, és ő is szórja szét a meghívókat.
Ez a Badoo úgy terjed, mint az ebola.
Ez a kérdés az Amerikai szépségre emlékeztet, amikor a középkorú családapa felé pislog hármat egy tinilány, és egy lavinát indít el ezzel.
Semmi jelentőssége feléd, valószínűleg minden ismerőse megkapta szerencsétlen nőnek az értesítést, mellé a Badooo állítólag tipikusan olyan oldal, ahova úgy is be vannak regisztrálva nők, akik soha nem is hallottak az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!