Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kezdeményezés volt a lány részéről?
Figyelt kérdés
Vonatállomásra érkeztem, felszálltam a buszra. A következőben felszállt egy lány. Megkérdezte, hogy megáll-e egy megállóban, mondom elvileg arra megy, szóval igen. Viszont másfelé kanyarodott, nem lesz ez így jó, megkérdeztem a buszsofőrt, kiderült hogy megváltozott a menetrend. Két megállóval arrébb leszálltunk, aztán visszafelé kezdtünk el gyalogolni. Volt nálam egy síléc, azzal kezdte hogy ő is fog majd menni síelni, meg kérdezte hogy hol tanulok, én is kérdeztem felőle, aztán amíg visszaértünk kb 10 percig bezsélgettünk. Nem nagyon szokott velem történni ilyesmi, kedves volt, csak nem tudom mire vélni.2017. jan. 22. 21:10
1/7 A legrosszabb 

válasza:

Soha ne képzelj semmit ezekbe a tök hétköznapi, egyszerű beszélgetésekbe, és ne is morfondírozz róla utána soha.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem ha mindenki így fogná fel, egyedül lenne az összes ember.
2017. jan. 22. 21:17
3/7 anonim 

válasza:

Ilyenkor lazán kérdezd meg a nevét, mutatkozz be, semmit nem veszítesz, aztán lehet később kiderül, hogy tényleg kezdeményezett.
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá hogy bemutatkozom, de azért nekem ez a 10 perc nem volt elég erre.
2017. jan. 22. 21:32
5/7 anonim 

válasza:

Első olvasásra ez csak egy sima beszélgetés volt, gondolom nem akart hosszú perceken keresztül csöndben gyalogolni melletted...Nem kell mindenbe egyből romantikus regényeket látni.
6/7 anonim 

válasza:

Csak ismerkedés volt szerintem.
A baj az hogy néhány nő felsőbbrendűnek tartja magát ahoz hogy ő kezdeményezzen. Akarna téged csak nehogymá alulértékelje magát. Én azokat leszarom.
Kezedeményezésnek ezt ne fogd föl soha! Csak egy szerencsés szitu.
7/7 anonim 

válasza:

"#1 Szerintem ha mindenki így fogná fel, egyedül lenne az összes ember."
pedig igaza van az elsőnek, mert nem ismered a lányt, ha kiderül, hogy akart valamit, mit tudsz tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!