Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a pasik? Mit akarnak, mit kellene lépnem nekem?

Figyelt kérdés
Úgy hozta a sors, hogy mostanában idősebb pasikkal találkozom.(gondolok itt 7-14 év korkülönbségre). Nagyon különböző férfiak, de van egy sablon, amit rájuk lehet húzni: Csak ők kerestek engem, de minden alkalommal amikor beszéltünk panaszkodott mindegyik, hogy mennyivel fiatalabb vagyok, és nem kellene Velük lennem-de lelépni nem "engedtek" és kerestek újra. Miért csinálják ezt? 18L (a kellemetlenségek elkerülése végett: 3 férfiről beszélek, és nem feküdtem le egyikkel sem)

2016. ápr. 4. 07:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Mi az h nem engedtek lelepni? Miert tolod egyaltalan 3-nak a hulyiteset?
2016. ápr. 4. 07:47
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Beszállhatok 4-nek? Én csak 6 évvel vagyok idősebb tőled. :D
2016. ápr. 4. 08:11
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Mert hülyék. Engem nem a korod érdekelne, hanem TE.
2016. ápr. 4. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem valamilyen szinten zavarja őket a nagy(obb) korkülönbség, mert ha "hivatalosan" egy pár lennétek, akkor eléggé elítélnének titeket/őket. A te korodban még nem tekintik "normálisnak" a nagy(obb) korkülönbséget, mondjuk ha 25 évesen jössz össze egy 35 évessel, az már annyira nem tartják gáznak, mint 18 évesen egy 28 évessel.

De ugyanakkor tetszik nekik, hogy egy ilyen fiatal csajszit megkaphatnak, legalábbis van rá esélyük, hogy becserkésszenek, és ezért nem akarnak "elengedni".

2016. ápr. 4. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

mert meg vannak zavarodva.

egy 18 éves lánynak pár év korkülönbséggel kellene randiznia, borzalmasan szerelmesnek lenni, borzalmasan csalódni, aztán megint szerelmesnek lenni stb. mert így lesz szellemileg is érett, felnőtt nő, aki már ki tudja választani, hogy kivel akarja leélni az életét.

az a 3 férfi ezt pontosan tudja, de legalább is érzi, hogy ez így nincs rendben, hogy minden egyes perc, amit velük töltesz gyakorlatilag elvesztegetett idő. de ettől függetlenül imponál nekik, hogy 18 éves lány szeret velük lenni.

hogy mit csinálj?

élj! keress egy korban hozzád illőt, szeres bele, csalódj, törj össze, állj fel, kezd előröl. aztán egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy nem csalódsz és akkor révbe értél. ennyi.

2016. ápr. 4. 10:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Éltem én sokáig sokkal nagyobb korkülönbséggel... de mondjuk a 18 éves azért tényleg elég kicsi valami komolyhoz.

Ha nem kel, akkor n engedd, hogy keressen... ezt is meg kéne tanulnod

2016. ápr. 4. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én biztosan nem rinyálnék neked!
2016. ápr. 15. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

szerintem csak játszanak, és leszarják az erkölcsi aggályokat. talán így akarják elaltatni a gyanúdat.

és előzőnek igaza van. aki komolyan akar valamit és őszinte, az célra tart és nem rinyál.

N

2016. ápr. 15. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: attól félnek, hogy téged zavar. A válaszoddal akarják megnyugtatni magukat.
2016. ápr. 15. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
27/f, én nem panaszkodnék. :o
2016. ápr. 18. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!