Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen görcsös ha szexről van szó? Hogy ne csak az legyen bennem, hogy biztos csak ki akarnak használni?
Volt egy srác,aki csak meg akart dugni tavaly nyáron.Nagyjából négy hónapig találkozgattunk,csóknál és pettingnél nem volt több közöttünk.Nem feküdtünk végül le,mert nem akartam.De elmondta,hogy ő csak arra hajtott,és nem tudom magam túltenni ezen.Szeretnék egyrendes kapcsolatot,de már egy csók is félelmet kelt bennem,hogy mi van,ha csak ki akarnak használni?
Amúgy nem vagyok valami jó csaj,meg nem öltözködöm k_rvásan..
Hát meg kéne várni, hogy elérjen a szép szerelem...
akkor magától megszűnik minden ilyen görcsös rossz érzés. A CSAK szexhez szerintem természetes ez. Az nem embernek való. És legyél ápolt, finoman vonzó, biztos "jócsaj " vagy, fiatal és szép. Megtalál a szép szerelem.
2 a görcsöt az alakította ki, hogy csak szexre hajtott valaki. Ezen túl kell lépni, kell a szerelem, azután megy minden természetesen.
William Butler Yeats:
Down by the salley gardens
Down by the salley gardens
my love and I did meet;
She passed the salley gardens
with little snow-white feet.
She bid me take love easy,
as the leaves grow on the tree;
But I, being young and foolish,
with her did not agree.
In a field by the river
my love and I did stand,
And on my leaning shoulder
she placed her snow-white hand.
She bid me take life easy,
as the grass grows on the weirs;
But I was young and foolish,
and now am full of tears.
Szabó Lőrinc fordítása
Lent, a fűzfakertek alján, találtam a kedvesemet;
Kis lába a füzesben fehéren lépegetett.
Vegyem úgy a szerelmet, mondta, ahogy a rügyet a fa;
De én, fiatal és bolond szív, azt mondtam: nincs igaza.
A folyóparton álltunk, körülöttünk a rét;
Támaszkodó vállamra tette fehér kezét.
Vegyem úgy az életet, mint a füvet a parti homok –
De szívem fiatal s bolond volt, és most folyton sírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!