Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőkkel ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni, akiket nem érdekel a férfi anyagi helyzete?

Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Olyan meg nem létezik!!

Náluk belső értékek, ugyan.

Ez rendben is van!!:)

Nekem sem kell egy olyan akivel bibi van :(

Bővebben privin de csak lányok írjanak. :)

2017. jan. 17. 15:31
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

Hacsak nem nézel ki egészen rendkívül jól, előbb fogsz ufóval találkozni, mint ilyen nővel.

És idővel ez egyre inkább igaz lesz, mert az bizonyos kor felett a nők már csak azt nézik, ki az a férfi, akit még be tud vállalni, hogy cserébe az általa kívánt (elvárt) életszínvonalat biztosítsa.

2017. jan. 17. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Engem meg az érdekelne, hogyan lehet kiszűrni azokat a pénzükért rettegő férfiakat, mint a kérdező? :)

Olyan jó lenne ha valami jelet tennétek magatokra, akkor eleve nem rabolnánk egymás idejét.

És nem kell egyből végletekben gondolkodni, minden kapcsolatomban nagyvonalúan viselkedtem, de a kicsinyességtől undoritiszem van.

2017. jan. 17. 15:35
 14/21 anonim ***** válasza:
10-es mindenr leirt!
2017. jan. 17. 15:54
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
11 engem pl konnyen ki lehet szurni, mert az elso zsebembem kotoraszos utalasodra azonnal pofanrohoglek. Ugye, az a baj ezzel, meg szerintem a hozzam hasonlo ferfiaknak az a baja ezzel, hogy a nok manapsag a 100 meteres sikfutast el akarjak csalni 50 meteren. Mert van ugye ez az elvaras reszukrol, ami persze durvan patriarchalis orokseg /de szamukra kedvezo, igy az maradjon meg termeszetesen/ hogy a ferfi teremtse meg a biztonsagot, meg a stabil anyagiakat. Mert ugye csalad miegymas. Masreszrol viszont a patriarchalis oroksegbol mar leepiti a sajat reszet, a hazimunkat, /fozeses mosas takaritas/ es kiterjeszti azt is a ferfira, mert itt minimum egyenloreszben kell reszesedni a szarbol is, ha mar egyenloek vagyunk...Szoval konkret peldaval elve, az a ferfi, aki komoly kapcsolatot keres, rendelkezzen stabil egzisztenciaval, ki tudjon csengetni minimum egy alberletet egyedul, illetve legyen egy autoja. Ebbe a temaba ESETLEG /mert a sajat keco azert illene.../ reszt vesz majd egy csaj is, ha nem kell a gatyaidat mosnia, meg fozni, takaritani, hanem beszalsz abba is. Ezzel szemben mit var a ferfi egy notol? Legyen megbizhato, kedves, hazias, es ne bsszon felre. Mert nem, nagyon nem igaz az, hogy egy ferfi nem kezd munkanelkuli novel.
2017. jan. 17. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
49%

A nalam egyszerubben fogalmazo ferfiak, es fiatal sracok eppen ezt ertik az alatt, hogy a 'mai noknek elemelkedtek az elvarasaik a valosag talajatol'

Es ezert van az is, hogy 18-20 eves kislanyok 30+os ferfiakkal exponaljak magukat /ugyanis nagyjabol a fent felvazolt elvarast egy atlag magyar figura 30 korul eri el.

2017. jan. 17. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:
13ra ment termeszetesen, nem a 11re
2017. jan. 17. 16:43
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

Sehol. Mindenkit érdekelni fog az anyagi helyzeted, aki komolyan tervez Veled. Miért? Mert együtt kell majdan eltartanotok egy gyereket, és aki komoly kapcsolatban gondolkodik, annak ezek megfordulnak a fejében. Senkinek nem kell olyan, aki link és akit neki kell fenntartani, meg számolni kell a zsömléket, h egy hónapban mennyit ehet a gyerek. De tudom, én vagyok a golddiger nő....

Csak annyija legyen, hogy fenn tudja magát tartani, majd ha később közös jövő szóba kerül, meg saját fenntartású ház és gyerek, akkor ne az legyen, hogy hupsz, kiesik egy jövedelem, mert anyuka elmegy dolgozni, gyes vagy gyed jön ami semmire sem elég, és aztán egyszer csak csőd....

2017. jan. 17. 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Minimálisan mindenkit fog érdekelni, legalább olyan szinten, hogy képes vagy-e saját magadat eltartani. Koloncot senki nem keres a nyakába.
2017. jan. 17. 17:33
 20/21 anonim ***** válasza:
42%
ilyen nő se létezik. aki azt mondja magáról, az hazudik!
2017. jan. 17. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!