Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan nőkkel ismerkedni, akiket nem érdekel a férfi anyagi helyzete?
Olyan meg nem létezik!!
Náluk belső értékek, ugyan.
Ez rendben is van!!:)
Nekem sem kell egy olyan akivel bibi van :(
Bővebben privin de csak lányok írjanak. :)
Hacsak nem nézel ki egészen rendkívül jól, előbb fogsz ufóval találkozni, mint ilyen nővel.
És idővel ez egyre inkább igaz lesz, mert az bizonyos kor felett a nők már csak azt nézik, ki az a férfi, akit még be tud vállalni, hogy cserébe az általa kívánt (elvárt) életszínvonalat biztosítsa.
Engem meg az érdekelne, hogyan lehet kiszűrni azokat a pénzükért rettegő férfiakat, mint a kérdező? :)
Olyan jó lenne ha valami jelet tennétek magatokra, akkor eleve nem rabolnánk egymás idejét.
És nem kell egyből végletekben gondolkodni, minden kapcsolatomban nagyvonalúan viselkedtem, de a kicsinyességtől undoritiszem van.
A nalam egyszerubben fogalmazo ferfiak, es fiatal sracok eppen ezt ertik az alatt, hogy a 'mai noknek elemelkedtek az elvarasaik a valosag talajatol'
Es ezert van az is, hogy 18-20 eves kislanyok 30+os ferfiakkal exponaljak magukat /ugyanis nagyjabol a fent felvazolt elvarast egy atlag magyar figura 30 korul eri el.
Sehol. Mindenkit érdekelni fog az anyagi helyzeted, aki komolyan tervez Veled. Miért? Mert együtt kell majdan eltartanotok egy gyereket, és aki komoly kapcsolatban gondolkodik, annak ezek megfordulnak a fejében. Senkinek nem kell olyan, aki link és akit neki kell fenntartani, meg számolni kell a zsömléket, h egy hónapban mennyit ehet a gyerek. De tudom, én vagyok a golddiger nő....
Csak annyija legyen, hogy fenn tudja magát tartani, majd ha később közös jövő szóba kerül, meg saját fenntartású ház és gyerek, akkor ne az legyen, hogy hupsz, kiesik egy jövedelem, mert anyuka elmegy dolgozni, gyes vagy gyed jön ami semmire sem elég, és aztán egyszer csak csőd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!