Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni mert hiányzik belőlem a férfi ösztön? Azért nem tudom mit kell mondani?
Férfinek könnyebb lenni!
Ne aggódj,fel a fejjel fog menni az ismerkedés!
általános témákról is lehet beszélgetni...
sok sikert!
Akkor én kivétel vagyok,nekem nem megy az ismerkedés!
Már közel vagyok a 30-hoz.
Nem hiszem. Szerintem a férfi ösztön ennél jóval egyszerűbb és zsigeribb.
A férfi ösztön kb az hogy meglátod a kancát és rögtön rátapad az idomaira a tekinteted. A fejedben pedig megjelenik a kép ahogy keményen belemarkolsz a seggébe. 😃
Sétáltam ma a bazilika előtt, vettem egy fagyit és megláttam egy csajt nagy mellekkel melltartó nélkül. Csak úgy lengtek a csöcsei ahogy sétált. Mint akit megbabonáztak nem tudtam levenni a tekintetem a melléről. Ez a férfi ösztön.
Az hogy mit mondasz és hogyan mész oda hozzá már csak tanult dolog. Elképzeled hogy mi lenne a legjobb megoldás a feladatra és rápróbálsz. Vagy látott minták alapján lemásolsz valami számodra szimpatikus megközelítést. A lényeg hogy ezek mind klisék az esetek túlnyomó többségében.
Nincs olyan,hogy "férfiösztön"
Ha ilyen hülyeségeket találsz ki, csak magadnak ártasz. Nem ösztönök meglétére vagy hiányára kell fogni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!