Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 24 és 33 év közötti lányoknak/nőknek miért a rosszfiús macsó pasi kell? Miért nem jó nekik egy nyugodt habitusú, tanult, jól szituált fiatal férfi? Miért gondolják, hogy az utóbbi típus unalmas?
De ki gondolja hogy unalmas ez a típus? Ha meg ilyennel akadsz össze mit foglalkozol vele? Mindenki találkozik életében olyanokkal akik unszimpatikusak azokat hagyni kell a maguk világában...
Keress hozzád HASONLÓT! Ezt tudom csak mondani.
""A történelem szak 30 év? Szerencsére mérnökire jelentkeztem, az csak 3,5... :D""
Baski, ez jó poén volt :D:D
ma 00:04
Képzeld, a diploma nélküli, tetovált ""kőbunkó"" barátom összehasonlíthatatlanul műveltebb, értelmesebb, kedvesebb, jólelkűbb, stb, mint a diplomás "értelmiségi" exem :D
Szerinted a papíron múlik? Láttál te már átlag egyetemistát? :D
31 éves vagyok, és sosem kellett rosszfiús macsó pasi, nem, 24 évesen sem. Ami azt illeti akkor ismertem meg, és jöttem össze a férjemmel. Nem kell általánosítani.
Addig ameddig másokban keresed a hibát magad helyett, nem sok esélyed van arra, hogy komolyabb kapcsolatod legyen, netán megtaláld életed párját, olyan nőt aki minden tekintetben a legjobb számodra. Elvégre te éled az életedet, tehát te alakítod, te keresel társat, te választasz magadnak párt. Nem a nők a hibásak azért, mert 30 évesen is egyedül vagy. Ez csak rajtad múlik!
Ízlés kérdése kinek ki tetszik, és ki nem. Meg kell találni azt akinek bejössz, tenni kell érte, akkor lesz párod. Az ismerkedés nem merül ki abban, hogy diszkóba jársz, vagy nem jársz. Lehet ismerkedni máshol is.
Amit itt leírtál, az nem sokat árul el rólad. Annyit talán, hogy számomra cseppet sznobnak tűnsz, mert fontosnak tartottad elsőként azt leírni, hogy diplomás vagy. Ez miért lényeges társkeresés szempontjából? A diploma nem egyenlő azzal, hogy valaki okos.
Illetve leírtad, hogy te hogy látod saját magadat. Ez 1 dolog, és nem jelenti azt rögtön, hogy mások is ilyennek látnak.
Az is lehet, hogy annyira előltetett az egész viselkedésed, annyira görcsös vagy, mikor ismerkedni próbálsz, hogy elriasztod a nőket, de lehet más probléma is.
Pl Ismertem diplomás férfit, aki csinosan, öltönyben, beparfümözve, szerinte menő frizurával érkezett ( ami amúgy egy merő zselé volt, fúj!), a randinkra. De mikor kinyitotta a száját és elkezdett beszélni, azt hittem ott hányom el magam, mert qurva büdös volt a szája. Szóval nem minden az, hogy adsz a megjelenésedre. Amúgy a srác fogai nem voltak rohadtak, hó fehérek voltak, szóval lehet, hogy valami betegség okozta, passzolom, de ettől még elviselhetetlen volt a szaga, el se hittem, hogy neki nem tűnt fel.
Hol és hogyan szoktál ismerkedni? Vagy semmit nem teszel, csak várod, hogy repüljön a szádba a sült galamb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!