Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 és 22 év közötti lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 és 22 év közötti lányok! Mit vártok egy férfitől az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
Ha leszólít titeket egy srác az utcán, és ti azt válaszoljátok, hogy "van barátom", holott nincs, milyen választ vártok tőle?

2017. jan. 16. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Sok helyen olvastam....."

Inkább ne olvass hulyesegeket. Ha ezt mondják, akkor nem akarnak veled ismerkedni, és illik lelepni, mielőtt zsklato leszel. Amúgy honnan veszed, hogy nincs? De mindegy is, ha lekoptatnak akkor lelepsz. Senki nem köteles veled ismerkedni.

Kevesebb hülyeséget olvass össze inkább.

2017. jan. 16. 21:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl sokat képzelsz a dolgok mögé. A "van barátom" annyi jelent hogy van barátja, vagy csak szeretne lerázni.

Nem tesztelés, vagy hasonlók. Ha nem akarnak veled ismerkedni, ne erőltesd.

2017. jan. 17. 07:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt a tesztelős dolgot melyik PUA oldalon olvastad? Édesem, ha egy lány azt mondja neked, hogy van barátja, miközben nincs, az azt jelenti, hogy nem jössz be neki, csak nem akar megbántani, nem kell ebbe többet belelátni.
2017. jan. 17. 12:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Vettem, köszönöm :)
2017. jan. 17. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Latom itt megy a lepontozas (engem is) ezert mindenkit felpontoztam. Muhahahhahaha
2017. jan. 17. 15:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom barátom van akkor vagy barátom van vagy nem akarok ismerkedni. Ennyi, egyszerű :)

Azért mert valami hülye oldalon a pasik azt írták neked, hogy a lányok így tesztelnek, nem kell elhinni :) Egy lányt nem ismerek, aki tesztelget, általában örülünk, ha potenciális normális pasit találunk.

2017. jan. 18. 14:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2017. jan. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!