Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez unalmas vagy épp figyelmes dolig egy férfitől?
Ismerkedem egy nővel. Sokat kérdezek tőle, ő is krrdez tőlem, viszont én pár mondatban álltalában letudom magam. És ismét felőle érdeklődöm.
Magamról keveset beszélek, így sok mindent nem is tud a nő rólam, engem igazán ő érdekel így sokat tudok már róla.
Ez így jó? Vagy a csajoknak ez unalmas?
Nem csak most, ezt mindig így csinálom.
Inkább gyanút keltő lehet, mintha titkolni valód lenne.
Meg hát biztos érdekled a lányt, és szívesen megismerne. Add meg neki a lehetőséget erre.
Jól csinálod, így tovább! (Nem, nem vicceltem)
33F
Szerintem ha nem annyira feltűnően csak te kérdezgetsz akkor jó. A nők itt úgyis mindig arra panaszkodnak hogy a randin a férfi csak magáról beszél, és a nő már nem is érdekli őket.
(optimális esetben persze kb ugyanannyit kéne beszélni, illetve, fel sem tűnik hogy ki beszél többet ha pörögnek az események)
Zavarna, hogy folyton mahamról beszélek és hogy a másikról nem tudok semmit. Értem a logikád, de ez így nem pozitív dolog.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!