Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez unalmas vagy épp figyelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez unalmas vagy épp figyelmes dolig egy férfitől?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nővel. Sokat kérdezek tőle, ő is krrdez tőlem, viszont én pár mondatban álltalában letudom magam. És ismét felőle érdeklődöm.

Magamról keveset beszélek, így sok mindent nem is tud a nő rólam, engem igazán ő érdekel így sokat tudok már róla.

Ez így jó? Vagy a csajoknak ez unalmas?

Nem csak most, ezt mindig így csinálom.

2017. jan. 2. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a pár mondatban felelő embereket. Randitól függetlenül se. Nem akarom megsérteni az introvertáltakat, meg a halk szavú embereket, de amikor valaki nem beszédes, én mindig arra asszociálok, hogy velem van baja, velem nem beszédes. Én ugyanis olyan embert még nem láttam, aki a barátaival is röviden beszél, velük is visszafogott. Én az ilyet sokszor bunkóságnak vagy érdektelenségnek veszem.
2017. jan. 3. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Még valami: kifejezetten "szakító ok" nálam ez (idéző jelben, hiszen szakítani csak a pároddal lehet). Volt olyan pasi, aki csak annyit írt, hogy "aha", "lol", "értem", nekem ez a tanulatlanság és a primitívség jele is. Hasonló, mint amikor bejelöl FB-on, de egy sziát nem tud írni, nekem kell rákérdeznem, mit akar. Őszintén én az ilyen embereket le szoktam tiltani anélkül, hogy szólnék nekik. Úgy gondolom, ha ő nem beszél velem normálisan, én minek írogassam le, miért teszem.

segítő szándékkal írtam mindezt.

2017. jan. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!