Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez unalmas vagy épp figyelmes dolig egy férfitől?
Ismerkedem egy nővel. Sokat kérdezek tőle, ő is krrdez tőlem, viszont én pár mondatban álltalában letudom magam. És ismét felőle érdeklődöm.
Magamról keveset beszélek, így sok mindent nem is tud a nő rólam, engem igazán ő érdekel így sokat tudok már róla.
Ez így jó? Vagy a csajoknak ez unalmas?
Nem csak most, ezt mindig így csinálom.
Még valami: kifejezetten "szakító ok" nálam ez (idéző jelben, hiszen szakítani csak a pároddal lehet). Volt olyan pasi, aki csak annyit írt, hogy "aha", "lol", "értem", nekem ez a tanulatlanság és a primitívség jele is. Hasonló, mint amikor bejelöl FB-on, de egy sziát nem tud írni, nekem kell rákérdeznem, mit akar. Őszintén én az ilyen embereket le szoktam tiltani anélkül, hogy szólnék nekik. Úgy gondolom, ha ő nem beszél velem normálisan, én minek írogassam le, miért teszem.
segítő szándékkal írtam mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!