Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek ilyen csajjal?
Enis sokszor a legolcsobbat veszem,pedig vehetném a dràgàt is.
Gyàri munkàs és? Nalunk van egy gyàr az Autoliv,elèg jo a bérezés. Itt Sopronba meg jô dràga is mellé az élet.
Enis gyàrba dolgoztam 4évet,mert jol fîzettek meg suli mellett.
Volt aki megmonta,pasi hogy neki egy gyàri munkàs nem kell. Hàt jô. Amikor mondtam hogy sorfelelôs vagyok ,vàltozott a véleménye. De akkor meg én közöltem vele hogy egy irodakukac nem kell,fölleg hogy a gyàrba jobban keresek mint ô.
Nem azért nem tanultam tovàbb mert buta vagyok vagy ilyesmi,hanem mert nem akartam.
Jelenleg fegyôr vagyok. Jô fîzetéssel.
N25
Ha úgy derülnek ezek ki, hogy már előtte megvolt a kellő szimpátia és vonzónak is találom, akkor hidegen hagyna.
Ha csak úgy ímmel-ámmal fogott meg és amúgy is győzködnöm kéne magam, akkor egyértelműen nem.
Megkérdezném, hogy miért választotta ezt az életet, mikor bárki továbbtanulhat államilag finanszírozott, ösztöndíjas helyen, aki kicsit is többet akar az élettől.
Ha nem volt rá igénye, akkor nem kéne ilyen nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!