Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki jól tud csajozni mit csinált volna ebben a helyzetben?
Egy fogorvosi rendelőben várakozok piszkosul unatkozok, mellettem ül egy lány, elkezdünk beszélni, érdeklődve kérdez. Bemegyek az orvoshoz mikor végeztem kérdezi mi volt, folytatjuk a beszélgetést, kap egy telefont. Sokáig beszél én meg megyek a dolgomra. Ez a tipikus nő, hogy sokáig beszél és látni sose lesz vége, mi férfiak max 2 perc alatt elintézünk bármilyen telefonhívást.
Hogy lehetett volna valamit kihozni a helyzetből?
De miért akarnám pont EZT a nőt? Csak azért, mert hajlandó volt szóba elegyedni velem? Ezt mindjárt ellensúlyozza is azzal, hogy nem tudja letenni a telefont. Tehát szeret beszélni. Nem engem vett észre, hanem csak a lepénylesőjét akarta - mindegy, kivel - járatni.
De ha mindenképp ő kellett volna, akkor látványos bohóckodásba kezdtem volna, míg le nem teszi a telefont. A feltűnősködést ugyanis kevés nő viseli el, holott mind ki akar lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!