Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek, ha nem vagyok olyan, mint más lányok?
Figyelt kérdés
Csendes, visszahúzódó vagyok. Ha neten ismerkedek valakivel, csak addig érdeklem igazán, míg ott beszélünk, de ha élőben találkozunk soha nem jutok tovább egy pár randinál, járni már nem akarnak velem. Pedig elvileg jól elbeszélgettünk, egy ember társaságában jobban feloldódom, de aztán mégse. Most ismerkedtem egy netes társkeresőn egy tőlem 2 évvel fiatalabb fiúval, de végül őt inkább leráztam, mert tudom hogy úgy se lennék neki se jó, inkább megelőzöm a csalódást, és nem is találkoztam vele inkább. L/252017. jan. 16. 08:40
1/4 anonim válasza:
mert csöndes vagy és félénk ?? :) Nemár..
Inkább az hogy csalódásokat előzgetsz, meg van valami még ami miatt nem akarnak tőled semmit, akár esztétikai negativum nem tudom, de azért mert nem vagy vagány még lehet ismerkedni :)
2/4 anonim válasza:
Mert többnyire már bebeszéled magadnak, hogy nem vagy jó senkinek. Tudom, hogy nehéz csendesebb emberként ismerkedni, de vagyunk néhányan, akik inkább titeket részesítünk előnyben. A csalódás meg sajnos szintén egy olyan dolog, hogy benne van a pakliban, ha ismerkedsz, el kell fogadni, hogy ez is lehet egy kimenet. Nehéz, de ilyen ez :(
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, én tényleg nem vagyok jó senkinek.
2017. jan. 16. 08:48
4/4 anonim válasza:
Ezek szerint már minden férfival volt dolgod ilyen tekintetben,hogy biztosan kijelentheted: Te nem vagy jó senkinek. Igaz,így pláne "nem leszel jó senkinek" ha már előre elkönyveled magadban ezt a hülyeséget, és lekoptatod a próbálkozókat. A társkeresés nem olyan dolog,hogy azonnal sikereket ér el az ember, sem a nők, sem a férfiak részéről. Nem kell feladni (kivéve engem, én feladhatom :)), próbálkozni kell, tapasztalatokat gyűjteni, tanulni a hibákból, hogy mit hol rontottunk el. Most könnyen beszélek,mert én könnyen tanultam a hibámból, csupán annyi,hogy annak idején a szülész orvos nem csapott a falhoz, inkább hagyott ilyen külsővel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!