Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van okom aggódni csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni csúnyább pasiként? Egy átlag kedves, aranyos 31 éves nő hamar találhat társat társkeresőn?

Figyelt kérdés

Személyesen megismerkedtem egy 31 év körüli nálam szebb csinosabb nővel. A lány falú helyen lakik, így nincs nagyon szociális kapcsolatai és nem tud ismerkedni. Én szimpatikus vagyok neki, azt mondta, de én még nem készültem föl egy kapcsolatra, ezért csúnya dolog tudom, de talonba tartom. Ő azt mondta nekem minap, hogy megpróbál felregisztrálni egy társkeresőre, mert már nagyon szeretne valakit és hátha talál egy rendes pasit ott. Én kicsit ideges lettem emiatt, de szerencsére tudom, hogy ott a legtöbb pasi szexet akar, így nyugodtabb vagyok és várok, mire úgy érzem készen állok egy kapcsolatra.

A lány elvárásai nem magasak szerencsére, szokásos pénz külső alig számít neki.

2017. jan. 15. 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

oka mindenkinek van aggódni!

Ha annyira kedveled,tetszik neked lépjél,lepd meg 1 szál virággal,néhány kedves szóval,ha ennyire kedveled,hogy tudja Rád számíthat! 30N

2017. jan. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!