Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyitott kapcsolat megoldás lehet a beteges féltékenységre?
3 éve volt az első kapcsolatom, nagyon rövid ideig tartott, 3 hónap kb. és még így is megcsalt a srác :DD
Eléggé magam alatt voltam, mert nagyon szerettem, még legalább egy évig szerelmes voltam belé a szakítás után, pedig minden kapcsolatot megszakítottam vele, és többet nem is beszéltünk, nem is akartam volna megbocsájtani neki.
Azóta nem volt még kapcsolatom, pedig voltak udvarlóim, randizgattam, de mindig visszautasítottam mindenkit, mert már mielőtt bárkivel összejöttem volna, mindig csak arra tudtam gondolni, hogy basszus ez fiú olyan szép, tuti meg fog csalni. :D
Ha viszont nyitott kapcsolatban lennék valakivel, akkor gyakorlatilag nem tudna megcsalni. Ha bárkivel összegabalyodna, akkor nem érezném olyan megalázónak - hisz "meg van engedve" neki.
#9-esnek: Már túltettem magam a 3 évvel ezelőtt történt dolgon, nem érzem, hogy ezt bizonygatnom kéne bárkinek is. Ami zavar, ami miatt ez a kérdés megfogalmazódott bennem, az az hogy bizalmatlan vagyok mások felé, és úgy gondolom, hogy ez visszavezethető a korábbi csalódásomra.
Érezni lehet a testi, és érzelmi kötődés közötti különbséget, feltűnik ha valaki csak szexelni jár hozzám, mást nem ad magából, és többet nem is kíván belőlem.
Tudom, hogy nem normális már kapcsolat kezdete előtt megcsalás miatt aggódni, ezt fentebb én is kifejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!