Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon hány olyan fiú és lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hány olyan fiú és lány van akik itt keseregnek állandóan ahelyett hogy találkoznának egymással, hátha?

Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Mert "privátokra nem válaszolok", "interneten nem ismerkedem, mert az milyen már, biztos robot vagy".

Amúgy én is gondoltam már rá, hogy hogyan lehetne összehozni az itteni szomorú fiúkat és lányokat, de az még nincs meg, hogy az elmebetegeket hogy szűrnénk ki :D

2017. jan. 14. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Na és hogyan találkozhatna bárki is bárkivel, ha csak az egyik fél nyitott bármire is? Én 2 lánnyal találkoztam innen, az egyikük olyan volt, hogy még megpuszilni sem lehetett, mert betegesen irtózott szinte minden testi kontaktustól. Találkoztam volna másokkal is, de sajnos nagyon kevés itt a tisztességes, normális nő (velük a mai napig tartjuk a kapcsolatot), már ha nők egyáltalán. Hiába lennék nyitott egy találkozásra, ha eltűnnek, és mindent hárítanak, de közben meg panaszkodnak, hogy nincs senkijük, és a kutyát sem érdeklik. Ezen az oldalon szerintem leginkább a nőkön múlna az ilyesmi, de olyanokkal beszéltem itt, hogy az már félelmetes volt, az egyikük azzal hárított, hogy túl sokat tudok róla, a másikkal váltottunk pár üzenetet, és elkezdett hisztizni, hogy mi már közel kerültünk egymáshoz, és mi az, hogy én más nőket ajnározok neki, a harmadik éppen a minap szórakozott azzal, hogy felvettem fb-ra, aztán úgy tiltott le, hogy semmit nem is írtam még ott neki, a profilja is elérhetetlen a számomra, és itt sem reagált, holott előtte normálisan beszélgettünk. Szégyen, hogy milyen nők vannak itt, tisztelet a minimális kivételnek, talán jobb is nem találkozni velük. Le lehet pontozni a véleményemért, tudom, hogy nehéz olyat írni, ami az itteni frusztráltak tetszését elnyerné, és most minden nő magára fog ismerni a leírásom alapján.
2017. jan. 14. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Én sem válaszolok privátokta pl.

Javarészük trágár, számonkérő, kötözködő.

Ezzel azt érték el, hogy olvasatlanul törlöm azonnal.

Pedig lett volna néhány szimpatikus ember, akikkel szívesen beszélgettem volna.

2017. jan. 14. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Szoktak lenni kérdések, hogy ki magányos meg ilyesmi. Szoktam válaszolni, direkt figyelek, hogy ne nyávogás legyen. De nem is úgy élem meg, tehát könnyű.

Ilyenkor rám írnak, megírom, hogy nem ismerkedem, és megkapom, hogy akkor minek nyávogok. Mikor csak tényt közöltem.

Meg nem is akarnék nőgyűlölőkkel találkozni. Nem vagyok egoista, de ennyire önsorsrontó sem.

2017. jan. 15. 00:54
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

nekem a kedvencem a 13-mas típus:)

Kap pár hülye levelet, ezért nem válaszol senkinek. Mert minden pasas egyforma? Ahogy a nőkis tök egyformák?

Vannak emberek, akik menthetetlenek:)

2017. jan. 15. 09:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szívesen találkoznék lányokkal, de hát még 2017-ben is ott tartunk, hogy a netes ismerkedés szégyen.
2017. jan. 15. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem szégyen, ez az oldal szégyen.
2017. jan. 15. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:

@17

Jó, de a társkereső oldalakkal van egy furcsa előítéletük az embereknek, mert hát "az csak virtuális valóság". Dettó, mint a fórumokon ismerkedés. Egyrészről fel kellene fogni (ez nem neked szól), hogy az internet korában élünk, és ha tetszik, ha nem, átveszi felettünk az irányítást a multimédia, így a párkapcsolatokba is beszivárog az elektronika. Másrészről pedig akik a neten ismerkednek meg, azok ugyanúgy megismerkedhettek volna bárhol máshol is, csak mivel nem járnak egy társaságba, nem tanulnak vagy dolgoznak egy helyen, nem ugyanazzal a busszal járnak vagy bármi más okból nem kerülnek egymás közelébe, így erre nem volt módjuk. Harmadrészről pedig akik felveszik a kapcsolatot online felületen, azok sem a YouTube-on keresztül fognak randizni egy megterített asztalt a gép elé rakva.

2017. jan. 15. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:
30%
#14: Hogy őszinte legyek, a nők nagyrészt maguknak köszönhetik, ha utálják őket, akik meg itt vannak, ezen az oldalon, hát az nagyrészt katasztrófa. Nekem is okádhatnékom van az itteni nőktől úgy alles zusammen, és erről nem én tehetek. Nem az én szokásom szó nélkül eltűnni egy normális beszélgetésből, nem én vagyok gyáva találkozni, nem nekem vannak az egekben az igényeim, de hát itt nagyon kevés a normális nő. Alig beszéltem itt olyannal, aki egészséges lett volna mentálisan, ennyi súlyosan önbizalomhiányos, betegesen félénk, huszonévesen a totális magányon siránkozó nőt én még nem láttam, mint amennyi itt van, és persze a legtöbben b*sznak kilépni a komfortzónából, mert a másik ember csakis pszichopata lehet, meg mi lesz, ha nem tetszenek neki. Hát olyan mentalitással, mint amilyen az itteni nők jelentős részének van, ne is várjanak semmi jóra.
2017. jan. 15. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!