Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány olyan fiú és lány van akik itt keseregnek állandóan ahelyett hogy találkoznának egymással, hátha?
Mert "privátokra nem válaszolok", "interneten nem ismerkedem, mert az milyen már, biztos robot vagy".
Amúgy én is gondoltam már rá, hogy hogyan lehetne összehozni az itteni szomorú fiúkat és lányokat, de az még nincs meg, hogy az elmebetegeket hogy szűrnénk ki :D
Én sem válaszolok privátokta pl.
Javarészük trágár, számonkérő, kötözködő.
Ezzel azt érték el, hogy olvasatlanul törlöm azonnal.
Pedig lett volna néhány szimpatikus ember, akikkel szívesen beszélgettem volna.
Szoktak lenni kérdések, hogy ki magányos meg ilyesmi. Szoktam válaszolni, direkt figyelek, hogy ne nyávogás legyen. De nem is úgy élem meg, tehát könnyű.
Ilyenkor rám írnak, megírom, hogy nem ismerkedem, és megkapom, hogy akkor minek nyávogok. Mikor csak tényt közöltem.
Meg nem is akarnék nőgyűlölőkkel találkozni. Nem vagyok egoista, de ennyire önsorsrontó sem.
nekem a kedvencem a 13-mas típus:)
Kap pár hülye levelet, ezért nem válaszol senkinek. Mert minden pasas egyforma? Ahogy a nőkis tök egyformák?
Vannak emberek, akik menthetetlenek:)
@17
Jó, de a társkereső oldalakkal van egy furcsa előítéletük az embereknek, mert hát "az csak virtuális valóság". Dettó, mint a fórumokon ismerkedés. Egyrészről fel kellene fogni (ez nem neked szól), hogy az internet korában élünk, és ha tetszik, ha nem, átveszi felettünk az irányítást a multimédia, így a párkapcsolatokba is beszivárog az elektronika. Másrészről pedig akik a neten ismerkednek meg, azok ugyanúgy megismerkedhettek volna bárhol máshol is, csak mivel nem járnak egy társaságba, nem tanulnak vagy dolgoznak egy helyen, nem ugyanazzal a busszal járnak vagy bármi más okból nem kerülnek egymás közelébe, így erre nem volt módjuk. Harmadrészről pedig akik felveszik a kapcsolatot online felületen, azok sem a YouTube-on keresztül fognak randizni egy megterített asztalt a gép elé rakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!